Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megszakításos módszer elég veszélyes de mégis sokan használják miért?
Mert az óvszer messze nem ad akkora élményt, mint amikor nincs fent... Vannak lányok, akiknek nem jó a gyógyer.
És van az izgalom, játék a bizalommal, stb. A fiúkat önuralomra tanítja, és így tovább. Érdemes kipróbálni...
Hát izgalom az tényleg lesz ha valaki így "védekezik", jól írta az első, mert ez annyira megbízhatatlan, hogy nem is nevezhetnénk igazán védekezésnek. A fiú részéről tényleg nagy önuralmat igényel és gyakorlatot ami a fiataloknál még nincs meg és nem hiszem hogy jó ötlet lenne így gyakorlatozni, finoman szólva is felelőtlenség.
Arról nem is beszélve hogy az előnedvek is tartalmazhatnak spermát. De meg lehet nézni a biztonsági mutatóját a módszernek, az mindent elárul. A kérdésre válaszolva egyébként azért használják sokan mert a gumit kényelmetlennek tartják, a tabletta elég drága, sokan nem engedhetik meg maguknak (ez igaz a különböző spermaölő szerekre is), vagy egész egyszerűen felelőtlenek és vakon bíznak a szerencsében, hogy velük hátha nem történik meg a baj.
100 nőből 35 esik teherbe 1 év alatt ezzel a módszerrel """védekezve""". Hát ennyire megbízható...
Felelőtlen, aki ezt a módszert választja...De hát egészségére, viselje a következményeit is!
Különben meg szerintem nem jár jobban vele anyagilag az illető, mert az abortusz, a nemi betegségek kezelése, a sürgősségi tabletta semmivel nem olcsóbb, mintha vki tisztességesen védekezne vmilyen megbízhatóbb módszerrel...
Gondoltam,h ezt fogom kapni,de nem érdekel! Elmondom,h egyikünkkel sincs semmi baj,mert voltunk kivizsgáláson!
Én aktus után megyek egyből fürdeni jó forró vízbe és ennyi! Nem pedig úgy vok vele,h lesz ami lesz! Az előváladéktól én is féltem,mint a legtöbbek,de már nem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!