Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Megszakításos módszer elég...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megszakításos módszer elég veszélyes de mégis sokan használják miért?

Figyelt kérdés
2009. febr. 9. 14:41
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
34%
Nagyon elvagy varázsolva sztem,me egyáltalán nem vagyok öntelt és nem úgy vagyok vele,h bárkivel lehet csak velem nem! Mivel nem ismersz nem kéne ítélkezni sztem! Majd ha tudod,h mért ezt a módszert választottuk akkor azt mondom,h beleszólhatsz,de addig nem kéne! Én felválaltam,h ezt csináljuk akkor mi van? Tudod,h hány ember teszi ezt rajtunk kívül? Főleg olyanok akik fiatalabbak!
2009. febr. 9. 16:11
 12/22 anonim ***** válasza:
66%
Ezzel a hozzászólással elég sokmindent elárultál magadról,többek között azt is,hogy hiába vagy nagykorú sajnos a felelősségteljes szextől még nagyon messze vagy.Csak olvasd végi a hozzászólásaid,mint egy hisztis tinédzser olyan vagy.Te nemtudod miylen érzés évekig várni egy babára!Vagy egy abortsuz!Sose fogod megbocsátani magadnak,és kivánom hogy ne is kerülj ilyen helyzetbe,de mocskosul kisérted a sorsot.
2009. febr. 9. 16:21
 13/22 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem sok helyzetben, mikor szexre kerül a sor nincs épp gumi, a lány és fiú nemrég jött össze vagy pont akkor, és emiatt a lány nem is szed tablettát vagy nem akar, és a hév miatt megtörténik így.

Nálam is így történt.

De legjobb, ha mindenki tartózkodik ettől és normális módszert választ, mert ez tényleg nem módszer, csak esetlenség.

2009. febr. 9. 16:26
 14/22 anonim ***** válasza:
37%

16:21-nek.

Mondom ítélkezz akkor ha ismersz! Láthatatlanul könnyű ezeket írni,de úgy nem h ismersz! Figyelj én életem nem másé! Ha mi ezt tesszük akkor ez van! És mi van,ha baba lesz és megtartom? Abba is beleszólnátok esetleg,h minek tartom meg? Én dolgom,h mit csinálok és h hogyan! Nem?!

2009. febr. 9. 16:31
 15/22 anonim ***** válasza:
78%
Kedves utolsó, miért vagy ilyen agresszív? Tényleg a kamasz gyerekek szoktak ilyenek lenni, hogy "az én dolgom, mi közöd hozzá"... Hogyha te teljesen rendjén való dolognak tartod ezt a védekezést amit ti csináltok és nincs benned szemernyi aggodalom sem akkor miért kardoskodsz, meg szólogatsz vissza? Tök nyugodtnak kéne lenned és nem törődni azzal ki mit mond. Van olyan aki másképp vélekedik a fogamzásgátlásról, és felelőtlenségnek tartják azt amit ti csináltok, de a te életed, ha következményei lesznek a dolognak annak kárát csak te viseled és nem azok akikkel ismeretlenül vitázol tök fölöslegesen.
2009. febr. 9. 16:51
 16/22 anonim ***** válasza:
72%
heh :D:D osztálytársam is ezt mondta...hogy ő biztos nem fog teher beesni "megszakítással" és lám múlthét pénteken volt abortuszon nah ennyit erről..én ezen csak kacagni tudok...szánalmas, hogy egyes emberek már csak a baj megtörténte után védekezik és utána kiderül, hogy lehet, hogy meddő lesz az abortusz miatt.
2009. febr. 9. 17:06
 17/22 anonim ***** válasza:
56%
Nos,én nem szedhetek gyógyszert.Régebben óvszert használtunk,kétszer szakadt ki.Egyszer megúsztam,utána nem...Mi ezért védekezünk így,megszakítva.És nem vagyok már tinédzser és felelőtlennek sem érzem magam.Lehet teherbe esni fogamzásgátló mellett is.Biztos kevesebb %-ba,de lehet.Sőt nem egy olyan asszonyt ismerek aki elkötés mellett lett terhes!
2009. febr. 9. 18:28
 18/22 anonim ***** válasza:
88%
Mi a jó abban,ha akkor kell kivenni amikor a legjobb lenne?!És még veszélyes is,elég egy kis késés egy századmásodperc és már bent is van!
2009. febr. 9. 20:39
 19/22 anonim ***** válasza:
70%

Hát vicces vita lett ebből :)

Gyerekek, van olyan, hogy hüvelykúp vagy -tabletta.

Aktus előtt 10 perccel felteszitek, ott belül azalatt felhabzik, és azt csináltok, amit csak jólesik, gumi nékűl.

Na?

2009. febr. 11. 13:53
 20/22 anonim ***** válasza:
77%
Én az ilyen hüvelykúpról azt hallottam ismerősömtől,aki próbálta,hogy nagyon elfolyósodik,és másnap is folyik vissza!Meg a barátjának is folyt tőle a pénisze még másnap is!
2009. febr. 11. 14:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!