Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 hete szedem a fogamzás gátlót, ha barátom 3 szor elélvezett bennem mennyi az esélye, hogy terhes vagyok?
az a gáz, hogy a legelső totális véletlen volt, és az 6 nappal a fogamzásgátló kezdése előtt volt.. a második ""direkt"" a harmadik, (nem akartam több ilyet, jobb szeretem az óvszer és fogamzásgátló kombinációt, de nem volt nálunk) mivel az utolsó alkalommal megengedtem a barátomnak , hogy belém élvezzen így azt hitte , hogy nem zavarna , ha akkor is...
szóval 2 hét alatt 3 szor sikerült ez a hatalmas hiba nekünk... a melleim azóta nőttek is egy kicsit.. annyira félek... szerintetek , lehetek terhes, vagy a mellem a fogamzásgátlótól is nőhetett??
mindenféle képen vegyek tesztet , vagy várjam meg a következő menzeszt?
L/18
"A betegtájékoztató pedig nem ír hülyeségeket, azért arra komoly szabályozások vonatkoznak és kutatások állnak a hátterében."
Bizony. Ki is törne a botrány ha csak kamuznának.
A kérdezőnek mondom, hogy szerintem totál felesleges tabletta+gumi együtt. Felesleges pénzkidobás.
1 hét szedés után hatnak a tabletták. Addigra hiteti el a hormonbomba a szervezettel, hogy terhes és nincs szükség új peteérésre. A melled nőhet a fogamzásgátlótól, bár az furcsa nekem, hogy 2 hét alatt látványosan megnőnek. Egy barátnőmnek fél év szedés után nőtt látványosan. De lehet, hogy a te szervezeted másképp reagál. Vegyél tesztet, attól megnyugszol, mert tényleg elég zavaros ez a dolog.
U.i.: a betegtájékoztatók tényleg nem mindig megbízhatóak. De sajnos sok orvos sem az.....
Utolsónak igaza van.
Nekem 8 orvos 8 félét mondott tablettaváltáskor.
Saját dokim: hagyjam meg a 7 nap szünetet, utána kezdjem az újat, nem kell kiegészítő védekezés.
Tájékoztató: ne tartsak szünetet, egyből kezdjem a tablettát (ez kivitelezhetetlen volt, mert a szünet 2. napján írta fel a dokim)
aztán elkezdtem második nap.
Kérdeztem több orvost is.
A zöme azt mondta azonnal, volt aki 7 nap, volt aki 2 hét kiegészítő védekezést javasolt...
Hát nem tudom, szerintem megvárom a levél végét.
Egyébként hiszek a dokimnak, de jobban szeretek biztosra menni. Gondolom ő sem szeretné, ha terhes lennék, mert meg nem tarthatnám eü okokból
de én azt halottam , hogy a beágyazódás 2 hétig tart, szóval, 7 napja történt az első , és ha holnap már megveszem a tesztet akkor kimutatja, vayg akkor még várjak 1 hetet? :O
köszönöm a válaszokat..
Miért kell olyannak szexelnie, akinek gőze sincs arról mit csinál?!?!?!
Nem attól fogva mutatja ki, hogy beágyazódott -e a petesejt, hanem, ahogy megfogan... tudod a tested hormonokat küld az agyba, ami utána jelzi a méhednek, hogy készüljön fel a petesejt fogadására, ergo vastagodjon meg ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!