Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Miért van az hogy mindenki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy mindenki fogamzásgátlóval tömi magát?

Figyelt kérdés
Azt nem tudja senki, hogy mennyire károsak? 100% hogy kijön előbb vagy utóbb valamilyen mellékhatás tőle. Ráadásul a saját szervezeteteket teszitek tönkre. Felborítja a hormonrendszert, elhízást okozhat, viszeressé teszi a lábat, csökkenti a libidót, mivel megköti a tesztoszteron szintet. Ami a szexuális vágyért felelős. És nem is véd kellő képpen, mert az kamu, hogy 99%-ban véd. Mivel hogy alacsonyabb a hormontartalmuk mint a régieknek, így a hatásuk is lecsökkent. Ha ismeritek a ciklusotokat, akkor miért nem kombináljátok az óvszert a megszakítással? Én már évek óta így csinálom és semmi bajom nem lett. Teljesen egészséges vagyok :)
2011. jan. 25. 18:33
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:

Miért van ez?

Hát nézd meg pl ezt a kérdést:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__14..

2011. jan. 25. 23:32
 42/45 anonim ***** válasza:
mert nem akarnak gyereket.
2011. jan. 26. 00:15
 43/45 anonim ***** válasza:
én eddig nem szedtem fogamzásgátlót, viszont most fogom kezdeni. lehet, hogy nem épp egészséges, de az se az, hogyha minden hónapba azért késik, mert stresszelek, meg idegroncs leszek h megjön-e vagy nem:D nekem a nőgyógyász is mondta, hogy az óvszerrel sok a baleset, úgyhogy ajánlja. és inkább gyógyszert szedek, mint hogy 19 évesen, vagy bármikor abortuszra menjek.
2011. jan. 26. 15:41
 44/45 anonim ***** válasza:

[link]

a meddőséghez nem feltétlen kell fogamzásgátló..

2011. jan. 26. 16:17
 45/45 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat és a linkeket :)! Én ezen túl sem védekeznék hormonálisan,de mindenki maga dönti el mit csinál.
2011. jan. 27. 15:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!