Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy mindenki fogamzásgátlóval tömi magát?
Figyelt kérdés
Azt nem tudja senki, hogy mennyire károsak? 100% hogy kijön előbb vagy utóbb valamilyen mellékhatás tőle. Ráadásul a saját szervezeteteket teszitek tönkre. Felborítja a hormonrendszert, elhízást okozhat, viszeressé teszi a lábat, csökkenti a libidót, mivel megköti a tesztoszteron szintet. Ami a szexuális vágyért felelős. És nem is véd kellő képpen, mert az kamu, hogy 99%-ban véd. Mivel hogy alacsonyabb a hormontartalmuk mint a régieknek, így a hatásuk is lecsökkent. Ha ismeritek a ciklusotokat, akkor miért nem kombináljátok az óvszert a megszakítással? Én már évek óta így csinálom és semmi bajom nem lett. Teljesen egészséges vagyok :)2011. jan. 25. 18:33
21/45 anonim válasza:
És még valami...
1. tény: allergiás vagyok a latexra
2. tény: a latexmentes gumi 1200nál kezdődik, van benne 3 db
3. tény: mi egy nap minimum 3x együtt vagyunk a párommal
Ki tudja ezt megfizetni? Én biztosan nem. Szóval nagyjából mindezen okok miatt "tömöm magam foggátlóval".
-- a hosszú választ író voltam
22/45 A kérdező kommentje:
Mindenki azt csinálja amit akar! Azért még nem kell leugatni a másikat! Én csak a véleményemet írom le!
2011. jan. 25. 19:12
23/45 anonim válasza:
A megszakításos közösülés nem védekezés.
Hallod!
Nem vagy véletlenül meddő? Ha már évek óta nem estél teherbe ezzel a módszerrel...
24/45 A kérdező kommentje:
én megértem, hogy sokkal kényelmesebb megoldás. De szerintem hosszútávon akkor is okoz valamilyen egészségügyi problémát. Ráadásul én úgy tudom, hogy a hüvelyflóra egyensúlyát is felborítja, és ezzel az ember kaphatóbb lesz a fertőzésekre is! DE mégegyszer mondom, hogy ezt nem kioktatásként írtam. Akinek tetszik tetszik akinek nem annak meg nem! Tudtommal szólásszabadság van!
2011. jan. 25. 19:21
25/45 A kérdező kommentje:
Nem! csak ismerem a ciklusomat!
2011. jan. 25. 19:22
26/45 anonim válasza:
Oké, hogy ismered a ciklusodat. De bármikor lehet spontán peteérés.
27/45 A kérdező kommentje:
és komoly kapcsolatban vagyok. Ki tudom számolni mikor elég a megszakítás és mikor kell az óvszer !
2011. jan. 25. 19:24
28/45 A kérdező kommentje:
Abban én nem hiszek h lehet spontán peteérés, mivel hogy rendszeres a ciklusom :) És előtte egy héttel már érzem hogy meg fog jönni! A mellemből. Mert akkor megduzzad egy kicsit. Ilyenkor tuti nem eshet teherbe az ember!
2011. jan. 25. 19:30
29/45 anonim válasza:
nem szedek sose szedtem nem is fogok,nem egészséges, nem is teljesen biztonságos, tőlem szedje aki akarja,az ő testük egészségük és életük, én szeretnék még babát,mindegyik fogamzásgátló módszernél fenn áll a veszélye a teherbe esésnek, ,de legalább nem kell aggódnom, hogy a hormonrendszerem tropa lesz, vagy vmi baja lesz a babának a hormonok miatt,sztem az a fontos hogy akkor kezdjen el az ember szexuális életet élni, amikor már ha terhes lesz akkor tudja vállalni a felelősséget, szóval 17-18 éves kor után,amúgy az óvszer megbízható, csak jól kell használni, nekünk még sose szakadt ki 21/L
30/45 anonim válasza:
utsó vagyok és allergiás a latexra, találtam olcsóbban is kb 700ért és jó minőségű, és naponta 3szor legalább együtt vagyunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!