Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most milesz? Nagyon félek!
Figyelt kérdés
Múlthéten kiszakadta gumink vettem be eseményutánnit és most megint és én nemtudom megint vettem be de...... szóval értitek én teljesen kivagyok féléve szeretkezünk soha nem volt semmi és most 2 hét alatt 2 ááh.:( szerintetek nevelni akar a sors v babát akar nekem?:(2010. dec. 27. 22:39
41/49 anonim 

válasza:

Jah és az ő esetében azért nem nagy az esély, mert a gumin van spermicid, szóval ha elvileg az előváladékjában van is 1-2 db sperma, azokat úgyis megöli. Én több nőgyógyásztól is azt hallom, hogy előváladékban vannak ugyan spermiumok, de nem elég a teherbeeséshez. Tehát tényleg elég lenne csak ránézni a gumira elélvezés előtt.
42/49 anonim 

válasza:

Én 17,5 évesen kezdtem fogamzásgátlót szedni, nekem semmi bajom nem lett tőle (már több, mint 2 éve szedem, de semmilyen mellékhatás nem jelentkezett). Persze ez nem garancia rá, hogy utána se lesz semmi gondom, de én megbízok a gyógyszerben. Nálunk az én részemet a szüleim fizetik, mivel nincs saját keresetem, a másik felét pedig a barátom. Nem tudnád esetleg az egész dolgot megbeszélni anyukáddal? Nem értem, miért haragudott meg Rád azért, mert 17 évesen fél év után lefeküdtél a barátoddal... Nem tudod vele megbeszélni, hogy szeretitek egymást és megbízhat benne, és hosszú távra terveztek (valami hasonló szöveggel...)? Esetleg ha sikerül vele a témát tisztázni, akkor felhozhatnád neki, hogy most, hogy már 1 éve együtt vagytok, szeretnél vele szexuális életet élni, viszont nagyon fontos Neked a biztonság, így szeretnél fogamzásgátlót szedni... Nem lehet vele esetleg ilyet megbeszélni? :/
43/49 sasna 

válasza:

nem minden gumin van spermicid.. csak max. sikositó, és az a kettő nem ugyanaz. érdekes, nekem eddig minden nőgyógyász azt mondta, h ettől is teherbe lehet esni. nem kell ezzel szórakozni, az előváladék lehet veszélyes!!!
44/49 A kérdező kommentje:
nemtudom vele megbeszélni mert szerinte ez erkölcstelen és ha mégse maradok vele akkor jogosan k*rváz majd le a férjem meg ilyenek...
2010. dec. 28. 13:52
46/49 anonim 

válasza:

Sasna! Itt most arról van szó hogy gumival védekeztek ezek a szerencsétlenek, és már másodjára vett be emiatt gumit. Senki nem mondja hogy megszakítással szexeljenek, csak azt hogy felesleges ez a nagy hűhó. Azért ennyire nem kell biztosra menni, mert nem csak most, de később se lesz gyereke.
47/49 anonim 

válasza:

*nem gumit hanem 72 órás tabit
48/49 sasna 

válasza:

miért ne lehetne máskor gyereke?
49/49 anonim 

válasza:

Szerinted, aki kéthetente kapkodja be azt a sz@rt, annak lehet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!