Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Most milesz? Nagyon félek!

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most milesz? Nagyon félek!

Figyelt kérdés
Múlthéten kiszakadta gumink vettem be eseményutánnit és most megint és én nemtudom megint vettem be de...... szóval értitek én teljesen kivagyok féléve szeretkezünk soha nem volt semmi és most 2 hét alatt 2 ááh.:( szerintetek nevelni akar a sors v babát akar nekem?:(
2010. dec. 27. 22:39
1 2 3 4 5
 31/49 sasna ***** válasza:
sajnos, előváladéktól is nagy.. :(
2010. dec. 28. 00:06
 32/49 A kérdező kommentje:
nemküldi el a kommentjeim?
2010. dec. 28. 00:08
 33/49 anonim ***** válasza:
Dehogy nagy. Az a csoda ha valaki úgy esik teherbe.
2010. dec. 28. 00:09
 34/49 A kérdező kommentje:

Leirom még1x:

én csak párommal tudom megbeszélni a dolgokat, de szerencsére ő támogat és velem van és eljön velem orvoshoz is meg minden. anyummal nemjó a viszonyom amióta megtudta hogy lefeküdtem a mostani párommal fél év után ... lek*rvázott meg ilyenek és azóta úgy tudja h nicns szex...

2010. dec. 28. 00:09
 35/49 sasna ***** válasza:
és anyukad? vagy vki felnőtt a környezetedben? mert a pasid nem tud majd mindig segiteni úgy, mint 1 felnőtt.. nem lesz gond, de ezentul akkor szedj tabit, amig meg nem szeded, addig gumi + pharmatex..
2010. dec. 28. 00:14
 36/49 A kérdező kommentje:
senki:( :/
2010. dec. 28. 00:17
 37/49 sasna ***** válasza:
kedves előttem szóló, ok, nem olyan nagy, mintha beleélveztek volna, de ment már pár barátnőm úgy abortuszra, h " csak " előváladék került beléjük..
2010. dec. 28. 00:22
 38/49 sasna ***** válasza:
nem tudom, akkor is keresned kell vkit.. pasidnak a nővére, anyukaja??
2010. dec. 28. 00:22
 39/49 A kérdező kommentje:
nővére, de őt még nem ismerem
2010. dec. 28. 00:29
 40/49 anonim ***** válasza:

Biztos vannak, csak gondolom még kis csitrik és a pasi sem bírta kivenni normális időben. Vagy gondolom egyszer ki akarták próbálni hogy milyen ha beléélvez, persze ezt nem kötik az orrodra :)

Szerintem ennyi idősen ne szedj gyógyszert, igaz ez a te dolgod, de egyébként sem tudnád finanszírozni, ha nem segít senki. Az nem olyan hogy egyszer van pénzem, akkor beszedem, következő hónapban meg nem lesz. Szerintem a gumi önmagában is jó védekezés, ha mondjuk a barátod inkább kint élvez el. Nagyobb odafigyelés kell és kész!

2010. dec. 28. 09:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!