Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátlót szeretnék szedni, de félek, mit csináljak?
Figyelt kérdés
olvastam itt olyan rémhíreket, hogy milyen mellékhatásai vannak a fogamzásgátlónak, és eléggé elbizonytalanodtam ez miatt, meg félek is mert elég sok mindig befolyásolhatja a gyógyszer megbízhatóságát is, ezért nem tudom hogy felírassam-e, sztetek mennyire gyakori a fogamzásgátlóknál a mellékhatás?2011. szept. 20. 22:14
1/6 anonimikusz válasza:
Használj hormongyűrűt. Az csak helyileg hat (hüvelybe kell elhelyezni), így nem borítja fel az egész hormonháztartásod, és uolyan hatásos,mint a tabi. Nézz utána.
2/6 krvua válasza:
minden gyógyszernek van mellékhatása.
kérdezd meg dokit hogy mégis mi a tosz ennek a mellékhatása ni?!
3/6 anonim válasza:
Nem tudom pontosan miket hallottál, de el tudom képzelni. Tény hogy mint minden gyógyszernek ennek is vannak mellékhatásai de csak nagyon ritka esetekben és elhanyagolhatóak. Én már másfél éve szedem és nem lettem tőle se szőrös se dagadt, vagy ki tudja még milyen marhaságokkal tömik manapság az ember fejét. Minden esetre valószínűleg nem lesz tőle bajod. Ami a megbízhatóságát illetni való igaz hogy ha antibiotikumot szedsz az valamivel csökkenti a hatékonyságát. Ilyenkor jobb ha óvszert vagy valamilyen más módszert használtok mellette, de egyébként egy nagyon biztonságos és megbízható módszer.
4/6 anonim válasza:
A Barátnőm gestomix-et szed, csökkentett hormontartalmú, és elhanyagolható mellékhatása volt.Első hónapba volt kis áttöréses vérzése, meg felszedett 1-2 kilót ami leginkább mellre ment és egy kicsi combra, más mellékhatása nem volt
5/6 anonim válasza:
Nem tudom pontosan miket hallottál, de el tudom képzelni. Tény hogy mint minden gyógyszernek ennek is vannak mellékhatásai de csak nagyon ritka esetekben és elhanyagolhatóak. Én már másfél éve szedem és nem lettem tőle se szőrös se dagadt, vagy ki tudja még milyen marhaságokkal tömik manapság az ember fejét. Minden esetre valószínűleg nem lesz tőle bajod. Ami a megbízhatóságát illetni való igaz hogy ha antibiotikumot szedsz az valamivel csökkenti a hatékonyságát. Ilyenkor jobb ha óvszert vagy valamilyen más módszert használtok mellette, de egyébként egy nagyon biztonságos és megbízható módszer.
6/6 anonim válasza:
minden gyógyszernek vannak mellékhatásai, a fogamzásgátlóknak is....viszont rémtörténetek és tévhitek olvasgatása helyett, menj el a nőgyógyászodhoz és beszélgess el vele, hogy milyen fogamzásgátló módszert ajánl neked
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!