Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Most milesz? Nagyon félek!

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most milesz? Nagyon félek!

Figyelt kérdés
Múlthéten kiszakadta gumink vettem be eseményutánnit és most megint és én nemtudom megint vettem be de...... szóval értitek én teljesen kivagyok féléve szeretkezünk soha nem volt semmi és most 2 hét alatt 2 ááh.:( szerintetek nevelni akar a sors v babát akar nekem?:(
2010. dec. 27. 22:39
1 2 3 4 5
 1/49 anonim ***** válasza:
47%
Távgyógyítással kéne megmondanunk, hogy terhes vagy-e vagy sem?
2010. dec. 27. 22:41
 2/49 A kérdező kommentje:
nem:/
2010. dec. 27. 22:45
 3/49 anonim ***** válasza:
olyan nincs hogy egy faszi nem veszi észre hogy kiszakadt!
2010. dec. 27. 22:47
 4/49 anonim ***** válasza:
sajnos terhes vagy ennyi
2010. dec. 27. 22:47
 5/49 anonim ***** válasza:
tesssssek? milyen nyelven irsz? mult heten kiszakadt a gumi es esemenyutanit (72 ORAS-3nap) es most is bevettel 1et? esznel vagy? az nem jatek
2010. dec. 27. 22:49
 6/49 anonim ***** válasza:
Egy héten belül 2 esemény utánit??? Tudod, ez mennyire káros és veszélyes a szervezetednek? :/ Talán inkább azt akarja a sors, hogy teljesen tönkremenjen a hormonháztartásod és ne lehessen gyereked... :/ Ne haragudj, de felelőtlenség volt ilyet csinálni. Ha ennyire nincs szerencsétek az óvszerrel, akkor próbáljatok ki másik fajtát, vagy valami más védekezési módot, mert így nagyon kiütöd magad a gyógyszerrel... Terhes biztos nem vagy, viszont ki tudja, mit fog művelni Veled a gyógyszer. :/ 20/L
2010. dec. 27. 22:49
 7/49 anonim ***** válasza:
ja, es kovetkezobe legalabb nyalazzatok meg a pi**adat vagy olvassatok el a papirt amit az ovszer mellett talaltok a dobozban.
2010. dec. 27. 22:50
 8/49 sasna ***** válasza:
ha kiszakadt, akkor mégis mit tehetett volna? amugy milyen gumit vesztek? ajanlom a durex arousert, az nálunk sose szakadt ki..
2010. dec. 27. 22:55
 9/49 anonim ***** válasza:
mind1 milyen ovszer. en kb 150 ft erteku ovszert (3 egy dobozban) hasznalok (eddig kb 20 doboz) es egyik sem szakadt ki
2010. dec. 27. 22:57
 10/49 sasna ***** válasza:
nem mind1, mint ahogy ez a történet is igazolja.. a durexek nem szakadnak annyira, nekunk durex még sose szakadt ki, ezeket ajanlom.. csak a gyumiset ne..
2010. dec. 27. 23:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!