Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most milesz? Nagyon félek!
Figyelt kérdés
Múlthéten kiszakadta gumink vettem be eseményutánnit és most megint és én nemtudom megint vettem be de...... szóval értitek én teljesen kivagyok féléve szeretkezünk soha nem volt semmi és most 2 hét alatt 2 ááh.:( szerintetek nevelni akar a sors v babát akar nekem?:(2010. dec. 27. 22:39
11/49 anonim 

válasza:

ha szex közben kiszakad azt a egy pasi észreveszi(de szerintem a csaj is), és van annyi esze hogy nem élvez a csajba! ezért mondom én hogy a pasi lesz a hunyó!
el kéne beszélgetned kicsit az embereddel! az meg hogy 3 nap alatt 2x is...több mint gyanus!
12/49 sasna 

válasza:

és ha elélezéskor szakad ki? ez is előfordulhat.. de végülis mind1, mert előváladéktól is lehet terhes, szal..
13/49 anonim 

válasza:

sasna, most irtam, h 1 olcso noname ovszer sem szakadt ki nekunk....
14/49 anonim 

válasza:

nálam se fordult ilyen még elő, sőt nem is hallottam ilyet a baráti körömben sem
15/49 sasna 

válasza:

örüljetek neki.. mit mondhatnék..
17/49 A kérdező kommentje:
orvos irta fel és mondtam neki :S
2010. dec. 27. 23:31
18/49 A kérdező kommentje:
sasna
gyümis volt :'(
2010. dec. 27. 23:32
19/49 A kérdező kommentje:
eltelt kb 2 hét a kettőközött, tudom ,hogy hülyén irtam, de kivagyok borulva bocsi, de legalább végre kaptam 15 választ :O
2010. dec. 27. 23:33
20/49 sasna 

válasza:

ja, előfordult, az egyik vmi ujsagbol volt, a masik gyumis volt.. szoval, gyumiset sose!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!