Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Fogamzásgátlással egy kis...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fogamzásgátlással egy kis segítség?

Figyelt kérdés

Novynettet szedek.

pénteken fogyott el és hétfőn elkezdtem a következő levelet(előbb nem tudtam kiváltani)és most nagyon fontos,hogy később jöjjön meg.

elvileg mára lett volna esedékes a menzim.ugye nem fog megjönni?

2010. dec. 23. 13:21
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat.

nem sűrűn csinálok ilyet de most muszály volt.

2010. dec. 24. 11:11
 12/14 anonim ***** válasza:

hát ha szünetelsz,minimum 3-4 nap szünetnek kell lennie.

Nem fog megjönni, de lehet,a következő honapban vagy pecsételsz,vagy késni fog.

Egyszer csináltam olyat, hogy 2 havit szünet nélkül szedtem be, nasoha többet. A szünet 7. napján jött meg a 7. helyett, hát tiszta para voltam, nehogy terhes legyek.

Ami nálam bevált, hogy pár szemmel szedek csak be többet, ha el akarom tolni, de ezt is egy évben max. 2x

2010. dec. 25. 14:55
 13/14 sasna ***** válasza:
utolsó, megvan az eltolásnak a módja, nem szabad csak ugy találomra, " most 1-2 szemmel szedek többet " - módra szedni..
2010. dec. 25. 16:30
 14/14 anonim ***** válasza:

Az én tájékoztatómban pont az van, hogy pár nappal eltolhatom, ha 1 szemmel tovább szedem, de max3-4 nap, vagy egy teljes levél

"Tehát a befejezett levél után elkezdi szedni a következő levél elejétől, majd maximum 5 napig szedi, utána 7 nap szünet és a nyolcadik napon a megkezdett levéllel folytatja. Persze ebben az esetben sem ajánlatos 4-5 napnál tovább eltolni a menzesz elkövetkeztét. "

innen idéztem:

[link]

2010. dec. 25. 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!