Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Fogamzásgátlással egy kis...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fogamzásgátlással egy kis segítség?

Figyelt kérdés

Novynettet szedek.

pénteken fogyott el és hétfőn elkezdtem a következő levelet(előbb nem tudtam kiváltani)és most nagyon fontos,hogy később jöjjön meg.

elvileg mára lett volna esedékes a menzim.ugye nem fog megjönni?

2010. dec. 23. 13:21
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
De szerintem meg fog jönni, csak nem biztos h ugyanazon a napon, mint eddig. Meg persze nem véd majd teljesen, szóval használjatok óvszert.
2010. dec. 23. 13:28
 2/14 anonim ***** válasza:

Ha eddig a szünet x. napján jött meg, akkor vszínűleg most is akkor fog. Mivel 2 nappal később kezdted el a következő levelet, mint kellett volna, így 2 nappal tovább is szedted, tehát 2 nappal később is fog megjönni (vszínűleg).

Viszont remélem használtál kiegészítő védekezést, mert különben lehet hiába várod.

2010. dec. 23. 13:31
 3/14 A kérdező kommentje:

nem úgy értve.

szóval pénteken fejeztem be a 21. szemet és így ma jönne meg.

de mivel késleltetni akarom így elkezdtem a következő levelet amit nem tudtam szombaton,csak hétfőn elkezdeni.

2010. dec. 23. 13:43
 4/14 sasna ***** válasza:
ha késleltetni akartad, akkor nem fog megjonni..
2010. dec. 23. 14:02
 5/14 anonim ***** válasza:

Vszínűleg nem fog megjönni. De remélem tudod, hogy oltári nagy baromságot csináltál. Összevissza kavartad az egészet. Előbb el kellett volna mondanod a terved egy orvosnak...

Azért ne lepődj meg, ha összevissza fogsz vérezni...

2010. dec. 23. 14:24
 6/14 sasna ***** válasza:
szokták igy késleltetni, néha meg lehet csinalni, de nem sűrűn..
2010. dec. 23. 14:25
 7/14 anonim ***** válasza:
Úgy, hogy 7 napos szünet helyett 2 napos szünetet csinál?....
2010. dec. 23. 14:29
 8/14 sasna ***** válasza:
nem is kell szünet, ha késleltetni akarja, hanem mindjart el kell kezdeni az uj levelet..
2010. dec. 23. 14:29
 9/14 anonim ***** válasza:

Azt én nagyon jól tudom. De akkor NINCS szünet. Nem tart két nap szünetet, aztán szedi.

Ez akkor is baromság volt.

2010. dec. 23. 14:37
 10/14 sasna ***** válasza:
jaja, az volt.. egyetértek veled, csak nem olvastam el mindent, ugy tunik.. és tényleg baromság volt, amit a kérdező csinalt.. sztem, itt kérdezd meg, Dr. Hamvas Ferenctől, www.orvostudakozo.hu
2010. dec. 23. 23:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!