Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátlással egy kis segítség?
Novynettet szedek.
pénteken fogyott el és hétfőn elkezdtem a következő levelet(előbb nem tudtam kiváltani)és most nagyon fontos,hogy később jöjjön meg.
elvileg mára lett volna esedékes a menzim.ugye nem fog megjönni?
Ha eddig a szünet x. napján jött meg, akkor vszínűleg most is akkor fog. Mivel 2 nappal később kezdted el a következő levelet, mint kellett volna, így 2 nappal tovább is szedted, tehát 2 nappal később is fog megjönni (vszínűleg).
Viszont remélem használtál kiegészítő védekezést, mert különben lehet hiába várod.
nem úgy értve.
szóval pénteken fejeztem be a 21. szemet és így ma jönne meg.
de mivel késleltetni akarom így elkezdtem a következő levelet amit nem tudtam szombaton,csak hétfőn elkezdeni.
Vszínűleg nem fog megjönni. De remélem tudod, hogy oltári nagy baromságot csináltál. Összevissza kavartad az egészet. Előbb el kellett volna mondanod a terved egy orvosnak...
Azért ne lepődj meg, ha összevissza fogsz vérezni...
Azt én nagyon jól tudom. De akkor NINCS szünet. Nem tart két nap szünetet, aztán szedi.
Ez akkor is baromság volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!