Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Tegnap együt voltam barátnömel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tegnap együt voltam barátnömel és ki szakat az óvszer! és mire észrevetem el mentem bene ez azt jelenti hogy tuti terhes?

Figyelt kérdés
2010. dec. 18. 12:20
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
A legtöbb városban van tiniambulancia a kórházban (telefonszámot netről lehet szerezni). Felhívjátok hol adnak ki eseményutánira receptet (igaz nem olcsó mulatság asszem 6000-be kerül). Ha szerencsétek van még talán ma, vagy holnap hozzá tudtok jutni. Ha nem akkor a leányzó menjen el dokihoz, mondja el mi történt, és 2 hét múlva csináljon egy tesztet.
2010. dec. 18. 19:03
 12/13 sasna ***** válasza:
mi az, h rossmann? az 1 hely, nem maga a tabletta.. menjetek, rohanjatok orvoshoz, azt hiszem, h van ügyelet, vagy ilyesmi!
2010. dec. 18. 19:46
 13/13 anonim válasza:
Eseményutáni!!Ügyleet nőoki tök midn1 ügyleetn még az éjszaka közepén is kiadják semmi nem kell hozzá csak tb kártya 18 altt se kell szülői papír,de tényleg drága/6000 körül/ de még midng jobb mint az abortusz...
2010. dec. 28. 19:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!