Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Tegnap együt voltam barátnömel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tegnap együt voltam barátnömel és ki szakat az óvszer! és mire észrevetem el mentem bene ez azt jelenti hogy tuti terhes?

Figyelt kérdés
2010. dec. 18. 12:20
1 2
 1/13 anonim válasza:
Nagy esélyekkel lehet terhes. Eseményutáni.... vagy baba.
2010. dec. 18. 12:22
 2/13 anonim ***** válasza:
Vagy egyik se. De ha nagyon paráztok, menjetek el egy orvoshoz, meséljétek el az esetet, és kérjetek tőle esemény utáni tablettát.
2010. dec. 18. 12:24
 3/13 anonim ***** válasza:
sztem hétfőn van orvos ha akkor mennek akkor az eseményutáni már rég késő
2010. dec. 18. 12:31
 4/13 anonim ***** válasza:
Akkor marad a fohász :) De sok mindennek kell összejönnie egyszerre ahhoz, hogy teherbe essen.
2010. dec. 18. 12:33
 5/13 anonim ***** válasza:
Azt most még senki nem tudhatja, hogy terhes lesz-e. De nem kellene kockáztatni, ha nem akartok még babát. Pont erre az estre találtál ki a 72 órás tablettát. Ne húzzátok tovább az időt, valamit lépnetek kell, magától nem fog megoldódni a helyzet. Nem tudom, hány évesek vagytok, de a szülőket is be lehetne vonni. Ha nem akarjátok, akkor irány az orvos, vagy egy gyógyszertár.
2010. dec. 18. 12:40
 6/13 anonim válasza:
azért menjen el a barátnőd nőgyógyászhoz..
2010. dec. 18. 12:53
 7/13 anonim ***** válasza:
Olyan nincs,hogy tuti terhes,de jó esélye van arra,hogy az legyen.Hétvégén is van ügyelet,orvost találtok,hogy felirassa a 72 órást.Nem érdemes várni vele,minél később veszi be,annál kevésbé hat.
2010. dec. 18. 12:53
 8/13 A kérdező kommentje:

17 évesek avgyunk és ha az ö szülei ezt meg tudják akkor anak nem lene jó vége

Tudom nagyon felelötlenek voltunk de ilyen hogy rossman nem lehet venni?

2010. dec. 18. 13:57
 9/13 anonim ***** válasza:

Annak sem lesz jó vége,ha a szülei megtudják,hogy terhes,az abortuszhoz pedig még az engedélyük is kell.Az orvoshoz elmenni és iratni eseményutánit pedig nem kell,hogy feltétlenül megtudják.

Ez nem tic-tac,hogy benzinkuton és Rossmannben árulják.Ez hormontabletta,méghozzá nem is gyenge,ehhez orvos kell.Nézz utána,hogy mi is ez pontosan,hogy mit kell a barátnődnek beszednie és hogy milyen tünetek várhatók utána.Tedd össze a kezed,hogy fiúnak születtél és nem a te szervezetedet kell kitenni ennek.

2010. dec. 18. 14:34
 10/13 anonim ***** válasza:
jah és az ára sem kutya minimum 6000ft
2010. dec. 18. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!