Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Szükségszerű egy kivizsgálás?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szükségszerű egy kivizsgálás?

Figyelt kérdés
Multhéten voltam nőgyógyásznál hogy életemben először felirassak tabletátt.amúgy 19 éves vagyok..szóval nem vizsgált meg előtte semmilyen módon,csak kérdezgetett mindenféléről.aztán mondta hogy a mensi után 5-6 nappal menjek vissza és elvégzi a rákszűrést..a bnőim azt mondták hogy megkellett volna vizsgálnia.. most akkor ? kérdeztem a dokit is hogy vizsgálat nem lesz és azt mondta ez volt a vizsgálat hogy kikérdezett..
2010. dec. 13. 17:17
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:

vérétel is a kivizsgáláshoz tartozik, fontos lenne tabletta felírása előtt

sajnos vannak ilyen felelőtlen orvosok

2010. dec. 13. 17:23
 2/23 anonim ***** válasza:
Engem sem vizsált ki mikor először mentem felíratni, mondan neki hogy gyógyszert szeretnék szedni, és ő pár kérdés után mondta hogy melyiket írja fel. Egy nagyon alacsony hormontartalmút kaptam, semmilyen vizsgálat nem volt, ennek már 3 éve.. semmi bajom nincs. 23L
2010. dec. 13. 17:27
 3/23 A kérdező kommentje:
és ez okozhat nekem bármilyen problémát? mert ha továbbra is ilyen bunkó akkor inkább megyek magándokihoz..már teljesen elegem van az ilyen öntelt doktorokból..akkor minek vannaK?
2010. dec. 13. 17:28
 4/23 anonim ***** válasza:
Ha olvastad ez előző válaszomat, ott írtam, hogy 3 éve szedem, vizsgálat nélkül és semmi bajom.
2010. dec. 13. 17:29
 5/23 A kérdező kommentje:
igen pont egyszerre küldtök el a választ szerintem.. és köszi :) te mit szedsz?
2010. dec. 13. 17:30
 6/23 anonim ***** válasza:
Lindynette 20-at.
2010. dec. 13. 17:33
 7/23 anonim ***** válasza:
Nálam sajnos okozott, pedig tiniambulancián voltam, elmúltam 18 éves és mégis. 6 hónapig szedtem ,amikor kiderült, hogy pajzsmirigy túlműködésem van. A hajlam nyilván meg volt korábban is, de a hormon (még akkor is, ha az akkori legkisebb hormontartalmút írta fel) bezavart és így tett beteggé. azonnal abba kellett hagynom a fogamzásgátlót, és nem is szedhetek már soha életemben. Mi meg tudtuk oldani másképp, most 30 vagyok, van már két gyerekünk, így spirállal védekezünk, de ha újra kezdhetném, biztos, hogy kivizsgálás nélkül nem szednék semmilyen hormon tartalmú készítményt. Hosszú évekbe telt, mire tünetmentessé váltam a pajzsmirigy betegség miatt.
 8/23 A kérdező kommentje:
én symiciát
 9/23 A kérdező kommentje:
ez nagyon rossz :s de mindenkire másképp hat így nem tudom nálam hogy lesz...
2010. dec. 13. 17:34
 10/23 anonim ***** válasza:

engem megultrahangozott, de mást nem csinált, viszont mivel van más betegségem, amiatt úgy is járok fél évente vérvételre, negyedéventre kontrollra, tehát ha okoz valamit, akkor kiderül hamar

(mielőtt valaki felelőtlennek tartana, hogy betegség mellett szedek tabit, szakorvosom megengedte)

2010. dec. 13. 17:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!