Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » A fogamzásgátló tabletta...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fogamzásgátló tabletta felírásához pontosan milyen vizsgálatok szükségesek? Ez körülbelül mennyibe kerül? Egy teljes nőgyógyászati kivizsgálás mennyibe kerül?

Figyelt kérdés
2008. jún. 18. 10:36
 1/10 anonim ***** válasza:
Ahhoz, hogy a doki felírjon neked tablettát, elkell menned vérvételre, laborba és csinál egy rákszűrést. Nekem tök ingyen van. De lehet azért, mert 18 alatt vagyok. De persze az első a nődoki. Hozzá menjél elsőként mindenképpen.
2008. jún. 18. 10:39
 2/10 A kérdező kommentje:
én szeptemberben töltöm a 19et...gondolom így már fizetős
2008. jún. 18. 10:41
 3/10 anonim ***** válasza:
ha magánredelésre mész akkor annyiba kerül amennyit ő kér... ha nem és 18 alatt vagy akkor ingyenes! de sztem mivel már nics vizitdij 18 felett is ingyenes
2008. jún. 18. 10:41
 4/10 anonim ***** válasza:
Szia! Valóban jó lenne, ha minden doki elküldene vérvételre meg hasonlókra. De a legtöbb nem teszi (még magánrendelésen sem - nekem is úgy írták fel a tabit, mondjuk semmi bajom tőle szerencsére). Szóval nem magánrendelés ingyenes, ha van taj-kártyád. Magánrendelésen nekem 7000 Ft volt a rákszűrés + tabi felírás.
2008. jún. 18. 10:49
 5/10 A kérdező kommentje:
értem, és ha nem magánrendelésre megyek,ott lehet kérni,hogy szeretnék vérvételt is? vagy ezt teljesen az orvos dönti el?
2008. jún. 18. 10:51
 6/10 anonim ***** válasza:

Szia! Ez is dokifüggő. Szerintem úgy vannak vele, h próbálj ki 1 fajtát, és ha az nem válik be, elküldenek vérvételre és új fajta tabit írnak fel. Olyan dokit keress, aki kér vérképet is. Bár halkan mondom (mert mindenki szerint kéne vérvétel), h szerintem sem olyan nagy baj, ha nem vesznek vért. Ha nem jó a tabi, úgyis egyéb jelei vannak pl. pecsételő vérzés. Egyébként még májfunkciót is lehet kérni, mert azt roncsolhatja a tabi. De szerintem ezt már csak a nagyon hipohonderek kérik :-)

Utolsó válaszadó voltam

2008. jún. 18. 12:03
 7/10 anonim válasza:
Sztem orvos válógatja... :o/
2008. jún. 18. 12:04
 8/10 A kérdező kommentje:
köszi:) hát nekem elég lenne a vérvétel is,elég bizalmatlan vagyok a gyógyszerekkel szemben :S
2008. jún. 18. 12:10
 9/10 anonim ***** válasza:
Én tegnapelőtt voltam nőgyógyásznál, mivel áttérek a gyógyszerre.Semmi vizsgálat nem kellet(csak az aujjával nyúlt fel, és megnyomkodta a hasamalját, majd a mensimről kérdezett), és tök ingyen volt...
2008. aug. 12. 18:44
 10/10 anonim ***** válasza:

ha fizeted a tb-t, akkor ingyenes, és laborvizsgálatot végeznek, általában megvizsgál a nőgyógyász ott lennt.

Megkérdi mire kell a gyógyszer: aktív szexuális élet, gyerek ellen, pattanások ellen, hormonzavar ellen, rendszertelen menzesz és hasgörcs ellen, vagy túl erős vérzés ellen, vagy hízni szeretnél stb.

A depressziósok nem nagyon szedhetik az ilyen gyógyszereket. Rákszűrést végez a doki egy kenetből, plusz érdeklődik van e cukrod, vérnyomás problémád, dohányzol e, néhány bogyónál az emlőket is meg kell vizsgálni, nincs benne csomó stb.

2009. jún. 3. 23:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!