Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őszintén! sokan szexeltek gumi nélkül, megszakitasossal?
Nem csak az a fontos, hogy megmosni a köv kör előtt, de legyen egy pisi is, mert a csőben is maradhat spermium.
Az előváladéktól normális esetben nem lehet teherbe esni, de elvileg vannak emberek kinek kerülhet bele spermium, de ez a kivétel.
Viszont van kockázat azért, mert azért előfordulhat hiba és nem sikerül kihúzni. Pláne mondjuk ittasan.
A #7 vagyok, kb ugyanezen a véleményen vagyok. Mégis le lettem pontozva... (Sokan nem tudják szabályozni a dolgot, de nem képesek beismerni.)
A férjemmel 28 évig így csináltuk,nem okozott gondot.
Bezzeg 28 évvel ezelőtt, esemény utáni tabletta bevételét követően mégis terhes lettem....:0
Sohasem használtunk a férjemmel gumit. Tablettát sem kellett szednem. Pontos naptár vezetésével, plusz a férjem jó szaglásával védekezünk. A bőröm, (főleg az izzadtságom és a hónaljam illatából) megérzi, hogy mikor ne szexeljünk úgy, amitől teherbe eshetnék. Abban a néhány napban csak "kézimunkázunk". A lányunk úgy született, hogy nagyon akartam a szexet, és nem hallgattam a figyelmeztetésére, nem hagytam neki választási lehetőséget.
Elalvás előtt meztelenül, szorosan összebújunk, sokszor úgy is ébredünk reggel. A rendszeres összebújástól annyira megismerte a bőröm illatát, hogy azt is meg szokta mondani előre, hogy megjön a mensim.
gumi nélkül félek tőled,
hát bújjon melléd a bánat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!