Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ha a párod szed gyógyszert...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a párod szed gyógyszert nyugodtan elélvezel benne, vagy azért van benned egy kis para így is?

Figyelt kérdés
2010. okt. 18. 19:57
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Igaz hogy nem a kérdéshez kapcsolódik, de az utolsó válaszokhoz mégis illik. A dokik már csak ilyenek, persze h annak a gyógyszerét írja fel amelyik gyógyszergyártóval szerződésben áll. Saját példa: A háziorvosom is amikor elmentem hozzá azzal hogy nagyon fáj a torkom ugy hogy nyelni sem tudtam, felírt egy pezsgőtablettát meg egy ORRSPRAY-t!!!Ez a 2 kb 3000ft-ba lett volna, ja és teszem hozzá hogy a rendelő végig volt díszítve ezeknek a cuccoknak a plakátjával! Szal nem kell ám nekik annyira hinni!
2010. okt. 28. 00:43
 22/22 anonim ***** válasza:
Igen. Az én nőgyógyászom pl. Richter Gedeonos fogamzásgátlókat ír fel, egyik barátnőmé meg Sheringest. Ugye ez 2 különböző cég. Mindig látom a dokim rendelőjében a kis fogamzásgátló brosúrákat, promóciós anyagokat, dobozokokat..stb. Amikor váltanom kellett másik gyógyszerre, vajon mit vett elő? Hát persze, hogy a Richter foggátlóinak gyógyszerkönyvét és abból választott. Barátnőm dokija szintúgy, csak a Scheringgel. (Én korábban Lindinettet szedtem, most Milligestet-mindkettő Richteres természetesen, barátnőm Yasminnelét-Schering gyártja)
2010. okt. 28. 08:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!