Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párod szed gyógyszert nyugodtan elélvezel benne, vagy azért van benned egy kis para így is?
Aki azt írta hogy ennyi akadályon átküzdi magát, tájékoztató jelleggel mondom, hogy én sem vagyok az abortusz híve, de fogamzásgátló szedése alatt esik teherbe egy nő, annak gyermeke elég nagy %-ban valószínűsíthető hogy nem hoz a világra teljesen ép gyermeket.Nyílván ennek súlyossága attól is függ mikor vették észre hogy terhes gyógyszert mióta szedi stbstb...
Amúgy nem kell parázni, mivel a gyógyszert személyre szabottan írják fel, tehát nem leveszem a tescoban a májkrém mellől, így aztán nagyon szép megnyugtató(számomra) százalékban véd.Azért túrkálják meg a csajod mielőtt felírnák.De talán a legfontosabb, nemibetegség ellen nem véd!
Tisztázzunk valamit: aki rendesen, az előírtak szerint, PONTOSAN szedi a gyógyszerét, ha más gyógyszer is szednie kell mellette és odafigyel a kiegészítő védekezésre, akkor gyakorlatilag nulla az esélye, hogy teherbe esik. Vannak nők, akik szeretik hangoztatni, hogy ők is meg a szomszédasszony is tabletta mellett lett terhes, de "elfelejtik" azzal kiegészíteni, hogy kihagyott pár szemet vagy hatáscsökkentő gyógyszert szedett mellette. Épp ezért tökéletesen megbízom a gyógyszerben.
24 N
Köszi az értékes válaszokat.
Asszem így már nyugodtabban fogom csinálni gumi nélkül is. :)
"Lehet hogy szép gondolat,de én azért még nem szeretnék apa lenni.
Csak egyszerűen élvezni a fogamzásgátló előnyeit,és nem a gumival bajlódni a parám miatt. :S"
Én írtam, hogy szeretnék apa lenni? A kort is azért írtam, mert 20 felett már azért nem akkora hatalmas probléma a gyerek, ha úgy adja a sors, hogy jön.
Ha szexuális életet élsz, akkor számolnod kell vele, hogy becsúszhat valami gikszer a védelembe, de erre még akkor is van esély, ha az összes fogamzásgátló cumót egyszerre vetitek be. De ettől még idegeskedni felesleges, mert akkor nem élvezed.
De amúgy, ha jól tudom, akkor minden védekezés nélkül is 50%-ra lehet feldolgozni a teherbeesés valószínűségét, szóval...
arról meg annyit, hogy a tabikat személyre szabottan írják fel, nem ez atapasztalatom. az orvos azt írja fel amelyik gyógyszergyártó marketingese elmegy hozzá és ad neki színes papírokat és megegyeznek,hogy ezentúl ezt a gyógyszer típust írja fel.
nem csak fogamzásgátlónál van ez így...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!