Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párod szed gyógyszert nyugodtan elélvezel benne, vagy azért van benned egy kis para így is?
Kezdjük ott, hogy ez az egyik oka annak, hogy nem támogatom annyira, hogy már 14 éves korban orba-szájba menjen a szex.
Nem találsz olyan módszert, amivel teljesen, 100%-osan kizárhatnád, hogy gyerek lesz a dologból. Védekezés mellett nagyon kicsi az esélye, hogy terhesség legyen a vége a dolognak, de azért van pár szerencsés, aki belefutott ilyenbe.
Ettől függetlenül azt is érdemes figyelembe venni, hogy vannak, akik már szeretnének gyereket, de mégis csak x-y hónap után jön össze. Szóval védekezés nélkül sem 100%, hogy valaki terhes lesz.
Dehogy a kérdésre is válaszoljak, röviden: Nincs para, mert, ha az a gyerek már ennyi akadályon átküzdi magát azért, hogy élhessen, akkor én azt mondom, hogy büszke apja lennék.
Lehet hogy szép gondolat,de én azért még nem szeretnék apa lenni.
Csak egyszerűen élvezni a fogamzásgátló előnyeit,és nem a gumival bajlódni a parám miatt. :S
Igazad van, mérgezze csak magát.:)
Egyébként nincs para, mindentől azért nem lehet állandóan rettegni.
Úgy tűnik, nem bízol meg a párodban tökéletesen. Vagy a gyógyszerben.
Ha kétely van, inkább húzz gumit.
HajDoktor
16,53nak..
hát te aztán nagyon jó fej vagy.. "van abortusz".. belegondoltál abba, hogy egy abortuszt egy nő (pl barátnőd) hogyan élhet át??
plusz ott van a kockázat, hogy többet nem lehet gyereke..
17:03-nak
A páromban tökéletesen megbízok.
Inkább a gyógyszerben nem. Hallottam jó pár esetet hogy tabletta mellett lett valaki terhes. Ezért parázok kicsit.
De már azért sokkal kevésbé van bennem ez a dolog egy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!