Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért késik? Lehetek terhes, vagy nem kell ettől félnem?
Figyelt kérdés
Yadine fogamzásgátló tablettát szedek már egy éve. Minden rendben volt, a menstruációm mindig szombat reggel jött meg. Úgy három hónapja, egyre későbbre tolódott és egyáltalán nem görcsöltem. Előszőr délelőtt 11, majd délután 2. Pont ma lenne esedékes, de egész nap semmi. Lehetek terhes, vagy más miatt kell aggódnom? Nagyon sűrgős, kérlek minél hamarabb válaszoljatok!2010. okt. 16. 20:32
1/3 anonim válasza:
dettó én is így vagyok, szombat reggel szokott megjönni:)
hát figyelj, már az is eltolhatja órákkal,ha nem ugyan abban az időben veszed be, 2-3 óra késésekkel mondjuk. Én 4kor vettem be általában,aztán eltolódott 6-7 órára,és máris olyan 4 óra fele jött meg szombat reggel helyett.
Neked hogy kellene és hogy veszed be a gyógyszert?
Amúgy,ha nem is ez a gond, akkor lehet idegeskedés miatt is,vagy bármi negatív hatás miatt ami msotanság ért.
Persze az sem mindegy hogy volt e hányás hasmenés gyógyszer bevételt követő 3 órában, hagytál e ki szemet, stb stb. Ha nincs ilyen külső tényező ami miatt babás lehetsz,akkor take it easy:D megjön hamarosan:)
2/3 A kérdező kommentje:
Először is köszi a választ. Hát én a telomon naptáreseménynek állítottam be minden napra, amikor be kell vennem. Minden este 7kor szoktam, de ha nem, akkor 9kor biztos beveszem. Nem hagytam ki egyet szemet sem, és nem hánytam meg semmi ilyesmi. Mindig kedden veszem be az utolsó szemet, és a vasárnap már az ötödik tablettamentes nap lesz. Kicsit aggódom, de remélem, téll nem vagyokterhes.
2010. okt. 16. 20:49
3/3 anonim válasza:
Szerintem nem vagy terhes!
Nekem se óra pontosan jön meg!!!
Én is ezt szedem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!