Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a barátom spermás kézzel csak simogatott ott lenn, de nem nyult fel terhes lehetek a menszeszem után 4 nappal ami akkor nem jött meg mert késik? ( még most sem jött meg. Szerintetek az miért késik? ) köszönöm mindenki válaszát elöre
A barátod mi a f@szé simogat g*cis kézzel?
Csinálj egy terhességi tesztet!
Szerintem neked nem a pasiddal meg a ge*ivel kéne még foglalkoznod,hanem a fogalmazásoddal:S
Amúgy meg,csinálj tesztet!!
nos, az elsö kettönek azt üzenem, hogy kimaradt ott egy ?-jel. Ha már a fogalmazásnál tartunk egy nyelvész a ti irásotokra azt mondaná,hogy stílustörés. Szóval, beszélgethetünk, hogy ki hogyan is beszél.
az utolsónak nagyon köszönöm a választ.
2.vok:)
Hát...nálam nem maradt ki egy ?jel:)
Én úgy írtam,ahogy gondoltam:D
persze, hogy lehetnék akkor ha van még egészséges petesejt. de mivel akkor már 4napja meg kellett volna jönni és még a hülvelyen közelébe sem ért .. és rendben van az, hogy mozog a sperma.
nem nagy rá a valószinüség. ..........
Tudod te ezt... nem értem akkor miért parázol? Sokkal okosabb vagy mint az ittlévő agyalágyultak, akik csak jól be akarnak paráztatni. Nem nyult fel azt írtad, tehát kizárt, tök mindegy hogy volt-e ovulációd, vagy nem.
A késés millió ok miatt késhet. Nekem előfordul hogy egy egész hónap kimarad. Ha nagyon aggódsz akkor teszt, de tök felesleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!