Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mi a véleményetek (fiúk)?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek (fiúk)?

Figyelt kérdés
24L vagyok, hosszú évek óta van szexuális életem, de mindig tartós párkapcsolatokban. Számtalan de számtalan problémát lehet itt is olvasni, de az interneten is bárhol a tabletta mellékhatásairól, a szedéssel kapcsolatos problémákról, kétségekről, próbálkozásokról, újabb tablettára való átállásról, libidócsökkenésről stbstb. Tényleg imádom a szexet, és nagyon szenvedélyesnek is tartom magam, és épeszű keretek között mindenre nyitott vagyok, az eddigi barátaim igazi szexuális "társak" voltak, egyikük sem erőltette a tablettaszedést, sőt volt aki örült neki, h nem szedek ilyet az egészségem és a vágyam védelmében. Mindegyikük gond és probléma nélkül használt velem gumit, amiben se ők se én nem találtam rombolót. persze készülni kell vele, h legyen, de ennyi az "összes gond". Kérdésem az, h ez mekkora probléma átlagosan, mert én tényleg nem szeretnék belekerülni ebbe a "tablettaproblémába", nyilván komoly kapcsolatra is vágyom, és nem igazán tudom megérteni (ha csak nem tényleges allergia), hogy miért olyan borzasztó ez néhány fiúnak, bár amikor ilyenekkel találkoztam (csak beszélgetés ügyén) tipikusan olyan figurák voltak, akiknek bizony merevedési, önértékelési, vagy túlgyorselmenésiezértinkábbnehúzzukazidőt gumival gondjai voltak. Aki szeret engem egy tényleges komoly kapcsolatban, annak remélem ez nem lehet gond, h én nem szeretném szedni.
2010. okt. 7. 13:12
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Hát nyilván függhet attól is, mennyi ideig tart maga az aktus.

Hosszabb idő alatt, nagyobb igénybevételnek van kitéve a nyálkahártya egyrészt...

Másrészt simább a gumimentes farokfelület.

Igen fáj..

Nagyon érzékeny lesz a külső hatásokra az orgazmus után.

2010. okt. 7. 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!