Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mi a véleményetek (fiúk)?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek (fiúk)?

Figyelt kérdés
24L vagyok, hosszú évek óta van szexuális életem, de mindig tartós párkapcsolatokban. Számtalan de számtalan problémát lehet itt is olvasni, de az interneten is bárhol a tabletta mellékhatásairól, a szedéssel kapcsolatos problémákról, kétségekről, próbálkozásokról, újabb tablettára való átállásról, libidócsökkenésről stbstb. Tényleg imádom a szexet, és nagyon szenvedélyesnek is tartom magam, és épeszű keretek között mindenre nyitott vagyok, az eddigi barátaim igazi szexuális "társak" voltak, egyikük sem erőltette a tablettaszedést, sőt volt aki örült neki, h nem szedek ilyet az egészségem és a vágyam védelmében. Mindegyikük gond és probléma nélkül használt velem gumit, amiben se ők se én nem találtam rombolót. persze készülni kell vele, h legyen, de ennyi az "összes gond". Kérdésem az, h ez mekkora probléma átlagosan, mert én tényleg nem szeretnék belekerülni ebbe a "tablettaproblémába", nyilván komoly kapcsolatra is vágyom, és nem igazán tudom megérteni (ha csak nem tényleges allergia), hogy miért olyan borzasztó ez néhány fiúnak, bár amikor ilyenekkel találkoztam (csak beszélgetés ügyén) tipikusan olyan figurák voltak, akiknek bizony merevedési, önértékelési, vagy túlgyorselmenésiezértinkábbnehúzzukazidőt gumival gondjai voltak. Aki szeret engem egy tényleges komoly kapcsolatban, annak remélem ez nem lehet gond, h én nem szeretném szedni.
2010. okt. 7. 13:12
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
úgy barátaim, h "párom"
2010. okt. 7. 13:13
 2/11 anonim ***** válasza:

Az én baràtom a gumiban rögtön lekonyul...felteszi és akàrmit csinàlunk nem megy neki benne, mert nem érez benne semmit azt mondja..

a nélkül nincs probléma :)

2010. okt. 7. 13:15
 3/11 A kérdező kommentje:
nekem egyetlen ilyen és egyetlen rövid kapcsolatom volt, és ő is így volt, de egyszerűen nemtudom kamaszkorban szoktassák magukat a fiúk ehhez, mert ezt nem hiszem el, szupervékony óvszereket lehet venni, és volt h anélkül is csináltuk egy ideig, de ugyanolyan jó volt vele is, abszolút nem ezen múlott se nekem se neki (2 ilyen párom is volt)
2010. okt. 7. 13:16
 4/11 anonim ***** válasza:
az a màsik, hogy engem is zavart... nélüle nekem is sokkal jobb
2010. okt. 7. 13:19
 5/11 anonim ***** válasza:

Én sem kértem soha egy barátnőmtől se hogy szedjenek fogamzásgátlót . Ez mindig a nő döntése nekem(nekünk) semmi közöm hozzá igazából .

Bár én sokkal jobban szeretem gumi nélkül , mert teljesen más érzés és sokkal de sokkal jobb nekem , és tapasztalataim szerint mind2 félnek .

Ja és én speciel gumival (még az extra vékonnyal is) sokkal késöbb megyek el , tehát ez nálam nem gond .

2010. okt. 7. 13:19
 6/11 anonim ***** válasza:

Nekem, személy szerint fáj az orgazmus gumiban.

És több lány is azt mondta, hogy nekik is "finomabb" gumi nélkül.

2010. okt. 7. 13:22
 7/11 A kérdező kommentje:
fáj? érdekes. nekem tökéletesen jó azzal, és tényleg megmondanám őszintén, h ha a 2 tényleg komoly kapcsolatomból bármelyik is panaszkodott volna, de tökéletesen elvoltak. és nem ettől volt jó vagy rossz az orgazmus, vagy az egész.
2010. okt. 7. 13:27
 8/11 A kérdező kommentje:
rossz nincs is,lol..
2010. okt. 7. 13:27
 9/11 Vuuuk ***** válasza:

megnyugtatlak, ne szedj, ha nem akarsz!

Ha valaki tiszta szívéből szeret, megérti!

volt olyan bnőm aki szedett volt olyan aki nem.

ebből soha nem csináltam problémát.

25/F

2010. okt. 7. 13:31
 10/11 A kérdező kommentje:
ez a legnormálisabb hozzáállás szerintem ahogy írtad utolsó. Én tényleg megkérdeztem tőlük többször is h nagyon szeretnék e, mert ha nagyon nem jó így gumival, akkor megpróbálok változtatni, bármennyire is nem akarom. Viszont semelyikük nem kérte, tökéletesnek érezték a szexet velem így is.
2010. okt. 7. 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!