Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ha tablettával védekeztek, akkor maradéktalanul megbíztok a barátnőtökben?
NEM.
A nőkben nem szabad megbízni, mert a fent látható példa is bizonyítja, pofátlanul visszaélnek vele. Mi az, hogy vegye el? Mert különben mi lesz? Már nem a 18. században élünk.
Ha egy ribanc felcsináltatná magát, csak azért, hogy elvegyem, azonnal kirúgnám a p.csába, aztán meg bizonyítsa be, hogy enyém a kölyök.
Itt nem is arról a fajta bizalomról van szó, hogy titokban felcsináltatja magát, hanem inkább arról, hogy abban nem lehet megbízni, hogy kellően precízen szedi-e a tablettát.
Mert sokan nem szándékosan, de elfeledkeznek egy-egy szemről, pontatlanul szedik a tablettát, különböző gyógyszerekkel együtt szedik, stb., emiatt nem lehet megbízni bennük.
Tehát nem gonosz hátsó szándékról van szó, hanem figyelmetlenségről, hanyagságról. Nagyon sok nő ilyen.
Én megbízom benne. Azért vagyok vele, hogy nyugodt legyen az életem, ilyen nem fordulhatna elő, ami a szomszédoddal.
ha előfordul, az mindkét fél hibája egyébként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!