Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, lányok! Milyen gumióvszert ajánlotok? 17 éves srác 15 cm szerszám.
Durex fetherlate ultima. Öt éve védekezünk óvszerrel, nagyon sok fajtát kipróbáltunk. Ez a legjobb. Nagyon vékony, alig érzed,hogy rajtad van. Ja és biztos, hogy nem szakad ki, lehet keményen is döngetni vele. Kicsit drágább, de megéri.
30F
Hát szerintem ilyen kicsiben nem gyártanak... :P :D
Egyébként meg leveszed a polcról, bemész a próbafülkébe és amelyik kényelmes és jól áll megveszed.
De, hogy értelme is legyen a válaszomnak: Én ezt szeretem, mert sokkal jobban érzem a partnerem: [link]
Ha félsz attól, hogy esetleg idő előtt elmennél, akkor valami vastagabb anyagút válassz, mert az egy picit késleltetheti.
Ha ismered már a csajt (remélem csajjal akarod használni :P) és tudod, hogy esetleg szűk, főleg a te méreteidhez képest, akkor semmiképpen ne érdesítettet, mert kidörzsöli és csak a fájdalomtól tud majd sikítani :)
Egyrészt nem értem miért jó nektek,hogy komplexust okoztok valakinek?Másrészt ezek a gumik az átlagméretre vannak szabva,ami kb 14-17 cm közé esik.
Hozzátenném az átlagot általában nem méréssel hanem szimplán kérdéssekkel állapítják,meg.Kitudja hány olyan hencegő van,mint itt is aki túloz,de biztos többen mondanak nagyobbat mint kisebbet.:) pluszban nem is feszegetném azt,hogy hiába virgonckodik itt a kiscsávo a 18-as méretével,ha nem kolbász csak ceruza akkor lehet 25-is nem lesz jó a csajszinak.Persze most biztos majd betalálnak hogy azért védlek mert nekem kicsi van,de nem,és aki nem hiszi eljöhet tehet egy próbát,ha beveszi tövig övé a kocsim.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!