Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Fiúk, lányok! Milyen gumióvsze...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, lányok! Milyen gumióvszert ajánlotok? 17 éves srác 15 cm szerszám.

Figyelt kérdés
2011. ápr. 21. 13:20
 1/9 anonim ***** válasza:
szerintem bármilyen átlag méretűt vehetsz
2011. ápr. 21. 13:21
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Durex fetherlate ultima. Öt éve védekezünk óvszerrel, nagyon sok fajtát kipróbáltunk. Ez a legjobb. Nagyon vékony, alig érzed,hogy rajtad van. Ja és biztos, hogy nem szakad ki, lehet keményen is döngetni vele. Kicsit drágább, de megéri.

30F

2011. ápr. 21. 14:26
 3/9 Pj0tr ***** válasza:
0%

Hát szerintem ilyen kicsiben nem gyártanak... :P :D

Egyébként meg leveszed a polcról, bemész a próbafülkébe és amelyik kényelmes és jól áll megveszed.

De, hogy értelme is legyen a válaszomnak: Én ezt szeretem, mert sokkal jobban érzem a partnerem: [link]

Ha félsz attól, hogy esetleg idő előtt elmennél, akkor valami vastagabb anyagút válassz, mert az egy picit késleltetheti.

Ha ismered már a csajt (remélem csajjal akarod használni :P) és tudod, hogy esetleg szűk, főleg a te méreteidhez képest, akkor semmiképpen ne érdesítettet, mert kidörzsöli és csak a fájdalomtól tud majd sikítani :)

2011. ápr. 21. 14:26
 4/9 anonim ***** válasza:
0%
szerintem is minden átlag méret de meg ne sértődj de én most vagyok 15 éves és nekem 18,7 akkor neked hogyan lehetséges h 17 évesen 15cm?????XXDD na mind1^^
2011. ápr. 23. 10:39
 5/9 alfonz64 válasza:
Te se fogod letekerni a kotont a vonalkódig :)
2011. ápr. 24. 06:50
 6/9 anonim ***** válasza:
Mitől szeretnéd megvédeni a kukódat?
2011. ápr. 25. 12:54
 7/9 anonim válasza:

Egyrészt nem értem miért jó nektek,hogy komplexust okoztok valakinek?Másrészt ezek a gumik az átlagméretre vannak szabva,ami kb 14-17 cm közé esik.

Hozzátenném az átlagot általában nem méréssel hanem szimplán kérdéssekkel állapítják,meg.Kitudja hány olyan hencegő van,mint itt is aki túloz,de biztos többen mondanak nagyobbat mint kisebbet.:) pluszban nem is feszegetném azt,hogy hiába virgonckodik itt a kiscsávo a 18-as méretével,ha nem kolbász csak ceruza akkor lehet 25-is nem lesz jó a csajszinak.Persze most biztos majd betalálnak hogy azért védlek mert nekem kicsi van,de nem,és aki nem hiszi eljöhet tehet egy próbát,ha beveszi tövig övé a kocsim.:D

2011. ápr. 25. 18:03
 8/9 anonim ***** válasza:
Hátte jó hülyevagy..XD ember szted itt ki fog homárkodni a kedvedért?? -.-"
2011. ápr. 25. 18:13
 9/9 anonim válasza:
en a lancfureszt ajanlom
2011. ápr. 25. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!