Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány éves kortol adják ki a gumióvszert?
Figyelt kérdés
Nállunk a közértbe személyit kérnek,úgyhogy nem tudom, mert mások azt mondják h simán kiadják.Nektrek mi a tapasztalatotok?2009. okt. 1. 15:42
1/16 anonim válasza:
Személyi????Besz@rok."Persze kisfiam nem vagy 18 nem kapsz kotont aztá inkább csinálj gyereket."ez így megy ma MAgyarországon???MEnj el valami bev.központba.Ott tuti nem kérnek.
2/16 anonim válasza:
Ez hülyeség...nincs korhoz kötve... Mmenjél a Rossmannba..ott tuti kiadják:)
3/16 A kérdező kommentje:
Értem...köszönöm itt ahol én lakom ott úgy van azt hiszem h 16 éves kortol.
2009. okt. 1. 15:47
4/16 anonim válasza:
Hány éves vagy? Ha még csak 15 vagy annál kevesebb akkor ráérsz még erre. De ha már készen állsz a nagy akciókra legalább van egy fiatal aki gondol a védekezésre.
Szerintem ezért nem fognak kérni személyit. Inkább keress fel egy dorgériát. Ott is lehet kapni.
5/16 A kérdező kommentje:
15 és fél éves vagyok....és nem az első...csak saját magam még nem vettem.
2009. okt. 1. 15:50
6/16 anonim válasza:
Tőlem egyszer Tescoban kérni akartak személyit, mondtam a csávónak, hogy ez baromság, és ha nem adja ki, akkor majd veszek máshol... Ha ilyesmi helyen vásárolsz, akkor inkább női eladót válassz, vagy fiatalt... az értelmesebb XD
16/L
7/16 A kérdező kommentje:
xD...Értem rendben.....van benne valami...:D
2009. okt. 1. 16:07
8/16 anonim válasza:
nincs korhoz kötve, nekem is kiadták már szó nélkül több bevásárlóközpontban is.
9/16 anonim válasza:
Ha személyit kér vagy nem akar adni (az idióta!), kérdezz vissza, hogy "akkor inkább csináljak gyereket ennyi idősen?"
10/16 anonim válasza:
Még régebben beleástam magam ebbe a témában és kiderült, hogy nincs korhoz kötve, kötelezően ki kell adni minden korosztálynak, mégha egy 8 évesről is van szó. Szerintem az ilyen helyet, ahol nem adják ki a gumit, nyugodtam be lehetne perelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!