Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Hány éves kortol adják ki a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány éves kortol adják ki a gumióvszert?

Figyelt kérdés
Nállunk a közértbe személyit kérnek,úgyhogy nem tudom, mert mások azt mondják h simán kiadják.Nektrek mi a tapasztalatotok?
2009. okt. 1. 15:42
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Egerben is ugyanez a helyzet ugyanis voltam egyszer a Tesco-ban és egy 17 éves sráctól egy vén nanya volt a pénztáros és személyit kért tőle. Nem tudom hova jut ez a világ hogy már gumihoz is személyi kell. Sajnos nagyon sok hülye ember van a világon. XD
2009. okt. 1. 17:43
 12/16 anonim ***** válasza:
TŐlünk is elkérték a személyit a Tescoban...
2009. okt. 1. 18:42
 13/16 anonim ***** válasza:
Ha személyit kér, ne add oda. Nincs korhoz kötve. És nem rendőr. Persze alkoholnál és ciginél oda kell adni, de ahhoz, hogy hány évesen veszel óvszert semmi közük. Legalább is szerintem.
2009. okt. 1. 19:32
 14/16 anonim ***** válasza:
Ezek a válaszok nagyon megdöbbentettek. Mi ez, hogy 16-nak vagy 18-nak kell lenned ahhoz, hogy védekezhess? Akkor miért van szexuális felvilágosító óra a 14 éves gyerekeknek ált. iskolában? Logika nincs benne. Áhhh, na ez kiborított, sok hülye barom. Korhatárhoz kötni a gumit? Mit használjon helyette a gyerek? Tesco-s zacskót? Ezt jól végiggondolták a tesco és a hasonló helyek pénztárosai.....
2009. okt. 1. 20:44
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Azt hová szokták kiírni, hogy "18 éven aluliakat gumi óvszerrel nem szolgálunk ki"? Miféle magatartás ez, hogy nem adnak ki gumit 18 év alatt? Komolyan beszarok ezen az országon! Tisztasági betéthez, meg tamponhoz illik egy véres bugyit is felmutatni?
2009. okt. 1. 22:08
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
ha nem adják ki az óvszert, kérdezd meg, hogy " Akkor....(a neve az eladónak, ami a kártyájára van írja), fizeti majd a gyerektartást?" :D
2009. okt. 2. 12:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!