Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány éves kortól adják ki a gumióvszert a boltokban vagy nincs korhoz kötve?
Figyelt kérdés
Azért kérdezem, hogy tudjam nincs-e korhoz kötve, ha esetleg vásárolni szeretnék. Mellesleg minden boltban kiadják?2011. jan. 2. 21:42
1/17 anonim válasza:
:)))))))))))))))))) IGEN,MINDEN BOLTBAN és KORHOZ NINCS KÖTVE:)
2/17 anonim válasza:
Nem alkohol,és nem dohányáru.
Szerintem a furcsa nézésen kívül mást nem csinál az eladó. :)
3/17 anonim válasza:
Még jó, hogy kiadják... Nincs korhoz kötve! Akárhol lehet venni!
5/17 anonim válasza:
Hál' istennek nincs korhoz kötve,és kiadják.Ennyivel is kevesebb az abortusz.
6/17 anonim válasza:
nincs korhoz kötve :) és mindenhol, ahol van ki is adják
7/17 anonim válasza:
csütörtökön vettem életemben először árkádban lévő intersparban. durex ultra thint. barátnőmmel voltam, nem szólt semmit az eladó meg nem is nézett hülyén vagy ilyesmi szóval nyugodtan vegyél
8/17 anonim válasza:
én multkor vettem 6 dobozzal :D szemük se rebbent :D:D:D:D pedig lány vagyok fiatal és ismert az eladó:D legalább védekezel...:D
Amugy a spárba nem adják ki 18 alatt (nálunk) hülyeség....:S:D
9/17 anonim válasza:
2006-ig az óvszer szexuális segédeszköznek minősült egy rendszerváltás előtti törvény értelmében - tehát elvileg csak 18 éven felülinek lehetett eladni.
Ezt a törvény már megsemmisítették, tehát szabadon vásárolható _nincs_ korhoz kötve.
Ettől függetlenül hallottam olyat, hogy személyit kértek hozzá - volt, hogy a bolt belső szabályzatára hivatkoztak, ami meg az elavult törvényre, de olyan is volt, hogy a boltos néni erkölcsrendőrnek hitte magát.
10/17 anonim válasza:
hát szerintem baromság is lenne hogy ne adják ki... mindenki arra bíztat hogy 'védekezni, emberek, védekezni' s nem adnak óvszert...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!