Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fosztják meg egyes nők a férfiakat a beleélvezés élményétől?
10 évemet tette tönkre a gyógyszer mert nem tudtam hogy az az állapot amiben élek nem normális, hanem mellékhatás.
Bocs de fontosabb a saját egészségem mint egy pasi vágyai.
Az én feleségem hormonális tablettát szed. Nem hagyományos fogamzásgátló, de hasonló. Eleve duci volt, de a tabletta miatt még felszedett magára. Plusz a libidója eléggé lecsökkent. Ha viszont nem szedi a tabit, akkor pár hónap és cisztája lesz, már kétszer műtötték emaitt, nem szeretne újabbat. A tabi hatása miatt nincs peteérése és így gumit sem használunk, bele tudok élvezni.
De inkább húznék gumit, csak ne lenne cisztája és visszatérne a libidója.
Szóval ilyen is van.
23. Tudok erre növényi megoldást, nekem is volt a jobb és a baloldali petefészkemben is ciszta, az egyik golflabda méretű volt. :)
Nem kell hormon, felesleges. Lehet megvan vastagodva a méhnyaka is. Ha már hormon, inkább szuri, bár azt sem ajánlom mert meddő lehet tőle. Szerintem az a betegsége van mint nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!