Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fosztják meg egyes nők a férfiakat a beleélvezés élményétől?
Figyelt kérdés
A legjobb érzés a világon.2022. dec. 2. 11:03
1/28 anonim válasza:
Feltételezem, nem akarnak gyereket.
2/28 anonim válasza:
1# ...de úgy is lehet beleélvezni, hogy ne legyen terhes 🤔🤔
3/28 anonim válasza:
2. Max tablettával. Azt meg nem mindenki szedhet.
4/28 anonim válasza:
Amelyik pasi vazektómiát csináltatott és ezt orvosi papirokk igazolja, annak becsszó, hagynám egy negatív std - teszt után.
5/28 anonim válasza:
Hát ja..
De a napi puncinyalás meg elvárt dolog.
Én olyan kapcsolatba sosem mentem bele/ maradtam, ahol nem élvezhettem bele záros időn belül a nőbe.
7/28 anonim válasza:
Mi köze a puncinyalásnak a beleélvezéshez? Az a sz.opással analóg, te szerencsesüti.
9/28 anonim válasza:
Szerintem egy hosszabb kapcsolatban az a normális, ha egy idő után gumi nélkül megy és nem kell kiszállni a végén.
Anno legelső barátnőmmel is fél év után áttértünk a gumiról tablettára, majd a későbbi barátnőkkel is (sőt, volt olyan, aki már eleve tablettázott, na ott egy hónap után elhagytuk a gumit). A feleségemet is gumi nélkül tolom. Így a normális.
10/28 anonim válasza:
1. Mert nem akarnak terhesek lenni és hormonokkal mérgezni magukat
2. Nem szeretik a sperma ízét.
Ha neked ez ekkora törés akkor nem kell foglalkozni az egyes nőkkel, keress mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!