Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Miért fosztják meg egyes nők...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért fosztják meg egyes nők a férfiakat a beleélvezés élményétől?

Figyelt kérdés
A legjobb érzés a világon.

2022. dec. 2. 11:03
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
22%

#10 "2. Nem szeretik a sperma ízét."

Nem is tudtam, hogy a punciban is vannak ízlelőbimbók... :P

2022. dec. 2. 11:23
 12/28 anonim ***** válasza:
70%
A szájba élvezés is "beleélvezés". Nem volt kikötve hogy puncira vonatkozik a kérdés
2022. dec. 2. 11:24
 13/28 A kérdező kommentje:

Hát elsősorban a punciba élvezésről kérdeztem.

Hány formája van még a beleélvezésnek?

2022. dec. 2. 11:27
 14/28 anonim ***** válasza:
97%
Egy felnőtt férfiban ilyen kérdés fel se vetődne.Biológiát nyilván tanultál,tudod azt,hogy hogyan fogan meg egy baba.Tabizásnál más a helyzet,akkor lehet.
2022. dec. 2. 11:28
 15/28 anonim ***** válasza:
76%

Valaki azt írja - persze privátban - hogy a vazektómia csökkenti az élvezetet. Üzenem neki, hogy aki megcsináltatta, nem így látta. A sperma maximum 5%-át adják a spermiumok. Minden más marad a régiben, csak az ebihalak nem jutnak el a kijáratig.

B-verzió: Férfiak számára is létezik hormon, szedjed csak, vagy adasd be injekcióban. Hajrá.

A nők számára elérhető hormonok sajnos tényleg csökkentik az élvezetet a használók zöménél, méghozzá nagyon egyszerűen: mivel álterhességet hoznak létre, kinyírják a libidót. 🤷‍♀️

Borítékolhatóan fejfájásos-migrénes panaszok jönnek, és mivel a hüvely ph-ja is felborul, rendszeresen gombás és bakteriális fertőzésekkel kell együttélnie a nők többségének, ami nem megelőzhető fokozott higiéniával sem.

Nekem nem kellene olyan pasi, aki elvárja, hogy ezt tegyem magammal, csak hogy neki még jobb legyen.

2022. dec. 2. 11:31
 16/28 anonim ***** válasza:
65%

Létezik injekció. Három havonta ki lehet bírni, és nem olyan egyszerű elfelejteni sem. Jelenlegi párommal soha nem gumiztunk, és ment ahova éppen sikerült.

Ne az legyen már egy férfinek a legnagyobb fájdalma, hogy nem élvezhet a punciba. Élvezze az odáig tartó utat. Ha csak a célba jutás élvezetes, ne kezdjen bele.

2022. dec. 2. 11:33
 17/28 anonim ***** válasza:
74%

Érdekes, nekem meg sosem panaszkodtak amiatt, hogy nem lehet. Igaz, hogy felnőtt férfiakkal szexelek. Eddig mindenki megértette, hogy trombózist kaptam a tablettától, emiatt soha többet nem szedhetek semmi hormonálist. Ez van.

A háborgók meg keressenek mást, ha nem tetszik, de el is köttethetik magukat. Mindenki jól jár.

2022. dec. 2. 11:36
 18/28 anonim ***** válasza:
100%
Mert nem akarok teherbe esni sem hormonális fogamzásgátlóval bombázni a testem, hogy utána mellékhatást okozzanak. Ha ennyire fontos neked, akkor köttesd el magad és megvan oldva:) ne a nőtől várjátok mindig az áldozatokat
2022. dec. 2. 11:37
 19/28 anonim ***** válasza:
91%

Te tanultál egyébként biológiát vagy azt gondolod a gólya hozza a gyereket? Ja hogy hormonális fogamzásgátlók. Azt meg nem szeretne mindenki szedni, mert lehetnek mellékhatásai (nem mindenkinél, de had legyen már mindenki saját döntése).

Ja és ugyebár STD-k. Tudod mit, teljesüljön a vágyad. Találkozz egy nővel aki tabizik és csettintésre máris dug - mindenkivel. Bár gondolom kevésbé lenne őszinte a mosolyod amikor utána a nemibeteg gondozóba járnál mert a "bárkitől" előtte már összeszedett a csaj ezt-azt.

2022. dec. 2. 11:44
 20/28 anonim ***** válasza:
100%
Ez kretén, az ilyenek hadd hulljanak. Kívánom, hogy találja meg a Mindenki Matraca Macáját.
2022. dec. 2. 11:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!