Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fosztják meg egyes nők a férfiakat a beleélvezés élményétől?
#10 "2. Nem szeretik a sperma ízét."
Nem is tudtam, hogy a punciban is vannak ízlelőbimbók... :P
Hát elsősorban a punciba élvezésről kérdeztem.
Hány formája van még a beleélvezésnek?
Valaki azt írja - persze privátban - hogy a vazektómia csökkenti az élvezetet. Üzenem neki, hogy aki megcsináltatta, nem így látta. A sperma maximum 5%-át adják a spermiumok. Minden más marad a régiben, csak az ebihalak nem jutnak el a kijáratig.
B-verzió: Férfiak számára is létezik hormon, szedjed csak, vagy adasd be injekcióban. Hajrá.
A nők számára elérhető hormonok sajnos tényleg csökkentik az élvezetet a használók zöménél, méghozzá nagyon egyszerűen: mivel álterhességet hoznak létre, kinyírják a libidót. 🤷♀️
Borítékolhatóan fejfájásos-migrénes panaszok jönnek, és mivel a hüvely ph-ja is felborul, rendszeresen gombás és bakteriális fertőzésekkel kell együttélnie a nők többségének, ami nem megelőzhető fokozott higiéniával sem.
Nekem nem kellene olyan pasi, aki elvárja, hogy ezt tegyem magammal, csak hogy neki még jobb legyen.
Létezik injekció. Három havonta ki lehet bírni, és nem olyan egyszerű elfelejteni sem. Jelenlegi párommal soha nem gumiztunk, és ment ahova éppen sikerült.
Ne az legyen már egy férfinek a legnagyobb fájdalma, hogy nem élvezhet a punciba. Élvezze az odáig tartó utat. Ha csak a célba jutás élvezetes, ne kezdjen bele.
Érdekes, nekem meg sosem panaszkodtak amiatt, hogy nem lehet. Igaz, hogy felnőtt férfiakkal szexelek. Eddig mindenki megértette, hogy trombózist kaptam a tablettától, emiatt soha többet nem szedhetek semmi hormonálist. Ez van.
A háborgók meg keressenek mást, ha nem tetszik, de el is köttethetik magukat. Mindenki jól jár.
Te tanultál egyébként biológiát vagy azt gondolod a gólya hozza a gyereket? Ja hogy hormonális fogamzásgátlók. Azt meg nem szeretne mindenki szedni, mert lehetnek mellékhatásai (nem mindenkinél, de had legyen már mindenki saját döntése).
Ja és ugyebár STD-k. Tudod mit, teljesüljön a vágyad. Találkozz egy nővel aki tabizik és csettintésre máris dug - mindenkivel. Bár gondolom kevésbé lenne őszinte a mosolyod amikor utána a nemibeteg gondozóba járnál mert a "bárkitől" előtte már összeszedett a csaj ezt-azt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!