Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pharmatex kúp ès beleélvezés biztonságos?
Figyelt kérdés
Menstrúáció előtt 4 nappal.2021. dec. 28. 13:32
1/6 anonim válasza:
Hát én nem próbálnám ki inkább 🙂
2/6 anonim válasza:
Sokan mondják hogy nem az. Mi egy évig védekeztünk így. Nem lett baba. Ahogy abba hagytuk, rá 6 hétre lett.
A kúp szerintem jó. Jó mélyre fel lehet helyezni, nem úgy mint a krémet és jól oldódik, nem úgy mint a tabletta.
A használati utasításra figyeljetek oda nagyon! A felhelyezés utáni olvadási időre, meg hogy utána ne mosd ki. A punci külső részét lehet csak megmosni SIMA VÍZZEL!
4/6 anonim válasza:
Elvileg igen, de nem ad teljesen kielégítő védelmet. Inkább kiegészítő jelleggel célszerű használni (pl. pesszáriumhoz), vagy ha valaki nagyon parás akkor gumihoz (ha szakadás van akkor is legyen védelem).
5/6 anonim válasza:
Ez olyan nagyjábóli védekezés. Kb azoknak a pároknak javasolt, akik előbb-utóbb úgyis szeretnének gyereket, csak nem most. De, ha mégis becsúszik, az sem fog tönkretenni senkit. Fiataloknak, friss kapcsolatban, gumi undoros pasiknak stb, nem való.
6/6 anonim válasza:
mindent betartottunk, beleélvezés volt, sose lettem terhes amíg ezt alkalmaztuk
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!