Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Escapelle vélemények?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Escapelle vélemények?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Barátommal 6-án voltunk együtt, a menstruációm előtte nap múlt el teljesen. A gumi kiszakadt, még sosem volt ilyen. Másnap este, 20óraval később tudtam bevenni az Escapelle esemény utáni tablettát. Másnap reggel nagyon kevés ovulációhoz hasonló váladékozásom volt, azóta semmi. Maximum kicsi hasfájás.

Nagyon remélem hogy hatott a tabletta, még nem állunk készen gyermekre. Szerintetek hatni fog? Ovulációm naptár szerint holnapután esedékes. Volt valakivel hasonló eset?

ma 09:29
 1/5 anonim ***** válasza:

Menzesz után egy nappal szerintem esemény utáni nélkül se lennél terhes.

Volt hasonló nekem 2 hónapja. 14 óra múlva tudtam bevenni. Nekem szerintem ovuláció volt pont akkor.

1 hétig barnáztam enyhén és görcsölt a hasam. Nekem 2 hónap után is van mellékhatás, megduzzadt a mellem, émelygés folyamatosan. Nem vagyok terhes, pár napja csináltam tesztet.

ma 10:46
 2/5 A kérdező kommentje:
Kedves 1-es válaszoló! Menstruációdba bezavart?
ma 12:45
 3/5 anonim ***** válasza:
Egy picit a mennyiségébe. Mintha rövidebb ideig tartott volna és kevésbé intenzíven. De megjött azóta többször is és kb.a megfelelő időben.
ma 13:25
 4/5 A kérdező kommentje:
De jó ezt olvasni! Remélem nálam is hatásos lesz.
ma 14:16
 5/5 anonim ***** válasza:
Miért nem nézel ébredési hőt és termékeny nyákot + LH tesztet? Biztosan tudnád, hogy mikor van az ovulációd és, hogy mikor vannak a terméketlen napjaid, amikor nem kell védekezni és még csak eseményutáni sem kellene.
ma 20:44

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!