Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Pozitiv lett a tesztem?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pozitiv lett a tesztem?

Figyelt kérdés
csinaltam terhessegi tesztet mivel 6 napja kesett es ideges vagyok, a teszt ugy mutatta ki hogy a negativ csik nagyon piros a masik pedig kb fele ojan piros elegge halvany, akkor az pozitiv? legyszi segitsetek, fontos....
2010. szept. 24. 20:00
1 2 3 4 5 6 7
 51/65 A kérdező kommentje:
ja meg most olvastam hogy: a hamis negativ tesztek lehetnek akkor ha a teszt erzekenyseg alatt van... de mikor erzekeny egy teszt? jaj anyi kerdesem van.....
2010. szept. 24. 22:29
 52/65 anonim ***** válasza:
100%
A teszt érzékenysége állandó. Szóval van 10-es, 20-as, 50-es. Ez a szám minél kisebb a teszt annál érzékenyebb. Ha 10-es az azt jelenti, hogy már 10 egység HCG-t is kimutat a vizeletben. Egy ilyen teszt akkor lehet negatív, ha mondjuk terhes vagy, de a vizeletedben csak 15 egység HCG van, a teszt pedig mindössze 20-tól mutatja ki.
2010. szept. 24. 22:31
 53/65 A kérdező kommentje:
ez az egesz kb 1 honapja tortent, hogy kiszakadt a gumi, a 10edik napon volt ez, es a spermiumok meddig elhetnek a vaginaban? meg enyi ido utan mar a teszt kimutatja a terhesseget, nem?
2010. szept. 24. 22:34
 54/65 A kérdező kommentje:
ja amugy neha szokott gorcsolni ahasam, mindha meg akarna jonni, meg sok feher fojasom van, nem eppen kremes hanem ojan fojos kremes keverek, hol fojik hol kremes, ez akkor mi? es eleg sok van belole, elaztatja a bugyimat szinte....
2010. szept. 24. 22:37
 55/65 anonim ***** válasza:
Persze, 1 hónap után már kimutatja. A spermiumok átlagosan 2-3 napig élnek a hüvelyben, extrém esetben elég sokáig, de ez az átlagos és így szokott lenni. Szóval a 10. nap még akár kockázatos is lehetett, de tényleg az orvosé a fő diagnózis, előre kár idegeskedned. Mindenki melletted áll, nincs mitől félned :)
2010. szept. 24. 22:38
 56/65 anonim ***** válasza:
A spermiumok 3-4 napig élhetnek.Vagyis pont a peteérésed környékén voltál.A teszt elvileg most már kimutatja,ahogy ez meg is történt.Holnap reggel,a legelső vizelettel is csináld meg.Abban koncentráltabban van jelen a HCG hormon,ha terhes vagy. Még mindig csodálkozom,hogy miért nem gumi szakadás után aggódtál,miért kellett megvárni,hogy leteljen a 72 óra!
2010. szept. 24. 22:39
 57/65 A kérdező kommentje:
mert egy irtozatos nagy huje voltam...... sajnos....
2010. szept. 24. 22:42
 58/65 anonim ***** válasza:

Figyelj, fölösleges agyalni, tuti terhes vagy. Lassan 1 hete késik, mégis megjön érzésed van. Tipikus terhességi tünet, nálam is így volt. és ráadásul még a teszt is + lett. Amúgy most kb. 5 hetes terhes vagy, 12. hétig mehetsz abortuszra.

Orvoshoz kell elmenni, mert akár megtartod akár nem, a terhességet orvosilag is bizonyítani kell!!! a többi kérdést majd az orvosnak tedd fel. Hétfőn az első dolgod legyen, hogy elmész hozzá!

2010. szept. 24. 22:45
 59/65 anonim ***** válasza:
100%
18. hétig mehet abortuszra, mert még nem múlt el 18 éves, de ha már abortuszra kerül a sor, akkor minél hamarabb mész annál jobb.
2010. szept. 24. 22:51
 60/65 anonim ***** válasza:

Isten ments, hogy 18 hetesen menjen!:O egy akkora magzatnak már MINDENE megvan, onnantól kezdve már csak méretben nő.

ha hétfőn elkezdi intézni az abortuszt, 2 héten belül már túl lehet rajta. azért egyáltalán nem mindegy, hogy valaki 7-8 vagy 12-18 hetesen megy-e abortuszra!

2010. szept. 24. 23:07
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!