Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pozitiv lett a tesztem?
Figyelt kérdés
csinaltam terhessegi tesztet mivel 6 napja kesett es ideges vagyok, a teszt ugy mutatta ki hogy a negativ csik nagyon piros a masik pedig kb fele ojan piros elegge halvany, akkor az pozitiv? legyszi segitsetek, fontos....2010. szept. 24. 20:00
1/65 A kérdező kommentje:
kb picit halvanyabb mint ha fele lenne, nemtom ertitek e....
2010. szept. 24. 20:01
2/65 anonim 

válasza:

Az pozitív. Akármilyen halovány is a másik csík, ha látszik, az +.
Sajnálom.
3/65 A kérdező kommentje:
Te jo eg...... Es most micsinaljak?! nemtudom milesz, meg suliba jarok...... nemakarok meg gyereket.... hogy mehetne el tolem a baba?!
2010. szept. 24. 20:05
4/65 anonim 

válasza:

Igen pozitív,ha megnézed a doboz hátulját alaposan,rajta van,h az egyik csík a sötét piros a másik halvány és az pozitív.
5/65 A kérdező kommentje:
Te jo eg, es most milesz?! nemakarok meg gyereket..... hogy mehetne el tolem a baba??
2010. szept. 24. 20:07
6/65 anonim 

válasza:

Védekezni kellett volna.
Jó ég jó ég.. most legyél nagylány, ne rinyálj. Hogy hogyan fogod elvégezni az iskolát, arra akkor kellett volna gondolnod, amikor képtelen voltál használni azt a rohadt gumit. Oldd meg a helyzetet, most remek alkalom adódik rá, hogy felnőj.
7/65 anonim 

válasza:

Szia! Ha látható a második csík, akkor pozitív, sajnálom :( De így látatlanban elég nehéz megmondani. Ha akarod fényképezd le és tedd fel valami képmegosztóra kepfeltoltes.hu-ra például és linkeld be ide, majd megmondom pozitív-e az a teszt.
8/65 anonim 

válasza:

Megtartod, vagy abortusz. Lehet tudni, hogy hány éves vagy?
18 alatt szülő beleegyezésével lehet csak elvetetni ~30 000 Ft-ért, de annak súlyos következményei lehetnek.
Szüleid tudják már? És az apja?
9/65 anonim 

válasza:

Ja és a rosszindulatú válaszokkal meg ne foglalkozz, egyesek imádják csesztetni a másikat, mintha ők tökéletesek lennének. Nagyon haragszom az ilyenért. Nem tudom nekik hogy esne, hogy tanácsot kérnek és szidást kapnak. Biztos baromi jól, de tudod van az a mondás, hogy azt kapsz, amit adsz. Na fotózd azt a tesztet és megmondom pozitív-e :)
10/65 anonim 

válasza:

Fölösleges fotót küldeni róla. Egyértelműen pozitív.
Rábasztál kérdező, sajnálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!