Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Pozitiv lett a tesztem?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pozitiv lett a tesztem?

Figyelt kérdés
csinaltam terhessegi tesztet mivel 6 napja kesett es ideges vagyok, a teszt ugy mutatta ki hogy a negativ csik nagyon piros a masik pedig kb fele ojan piros elegge halvany, akkor az pozitiv? legyszi segitsetek, fontos....
2010. szept. 24. 20:00
1 2 3 4 5 6 7
 21/65 anonim ***** válasza:
Semmi ilyesmi ne jusson eszedbe! Ezzel ártasz magadnak és talán maradandó egészségkárosodást okozol! A terhesség megszakítására csak egy módszer van, az abortusz, de ez nem fájdalmas, nem kell félned. Az első dolog, hogy menj el egy nőgyógyászhoz, ő majd megmondja valóban terhes vagy-e (lehet, hogy nem, egy teszt azért nem egy pontos diagnózis). Ha ő igazolja a terhességedet csak akkor lehetsz biztos benne. Na akkor a doki megmondja, hogy terhes vagy, te pedig megmondod neki, hogy nem szeretnéd megtartani, akkor ő ad róla egy igazolást, hogy terhes vagy. Ezzel az igazolással elmész a családsegítőbe, ott adnak 72 óra gondolkodási időt és egy csekket, azt befizeted, 72 óra múlva visszamész és adnak egy igazolást, hogy mehetsz abortuszra. A többit a helyi kórházban fogják csinálni, de ne higgy azoknak a rémhíreknek, hogy majd leszólnak meg ilyenek. Senki sem fog lenézni és emberségesen fognak veled viselkedni! Nem kell félned! Semmi hülye otthoni módszer ne jusson eszedbe! Egyébként elmúltál már 18? Mert ha nem akkor az egyik szülőd beleegyezése szükséges.
2010. szept. 24. 20:36
 22/65 anonim ***** válasza:
Baszus :( nagyon sajnálak... Énis hallotam róla hogy forró vízbe beleült a lány és elment a baba.. nemtudom..:( remélem csak elnézted a tesztet és nem pozitív lett :( 16/L
2010. szept. 24. 20:38
 23/65 anonim ***** válasza:
ha elszakadt a gumi miért nem vettél be 72 órás tabit?
2010. szept. 24. 20:39
 24/65 anonim ***** válasza:
Ja és van otthon még terhességi teszted? Mert ez amit említettél nem a legjobb minőségű. Szóval ha van otthon egy másik, akkor azt csináld meg és 10 percig bámuld. Ha addig nem jelenik meg másik csík akkor nyugi. Egyébként tényleg nyugi, mi csak látatlanban beszélünk, anyukád látta a tesztet, szóval ő egy kicsit hitelesebb most nálunk.
2010. szept. 24. 20:39
 25/65 anonim ***** válasza:

Ha ki szakad a gumi a 72 órást erre találták ki.Most már hiába fekszel bármibe is,meleg víztől és bortól nem fogsz elvetélni.Szomorú,hogy az abortuszt azért nem akarod,hogy NEKED ne fájjon,a magzat pedig le van ejtve.Olyan módszer úgy sincs,amitől a babának annyi,te pedig nem érzel semmit,ráadásul ezektől a "tuti" otthoni receptektől komolyan bajod lehet és a babának is.

Menj orvoshoz,beszélj a barátoddal és a szüleiddel is.Most mást már nem tehetsz.Olyan dühös vagyok rád,miért nem lehetett bevenni azt a szaros 72 órást,most nem kellene megölni senkit. :S

2010. szept. 24. 20:40
 26/65 anonim ***** válasza:
0%
legyen a baba neve Lakatos Ármándó
2010. szept. 24. 20:45
 27/65 anonim ***** válasza:
Ne bántsd már. Bárkivel előfordulhat! Ráadásul a fájdalomtól mindenki fél.
2010. szept. 24. 20:45
 28/65 A kérdező kommentje:
szeretnem megtartani, de nemakarok 16evesen szulni..... sajnos elso eset, es rogton elsore teheerbe estem, ez nemlehet, nembirom elhinni, baratom azt mondta h o nem fog otthagyni, de szegeny szerintem o sem akar gyereket..... amugy o 18...
2010. szept. 24. 20:47
 29/65 A kérdező kommentje:
ja meg van mar munkahelye is.... csak nem akarok rasozni egy gyereket.... soha tobbet nem engedem h bennem elvezzen el, meg gumiba se.....
2010. szept. 24. 20:48
 30/65 A kérdező kommentje:
amugy ha atesztel baj lenne, akkor mejik testet ajanlanatok? vegyek azt a normalisabbat, nemtudom hogyhivjak, soha nem volt veluk dolgom.... :S
2010. szept. 24. 20:53
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!