Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ajánlom neked a Qupidot, Pregimaxot, Clearblue-t, Gravi-HCG-t, ezek jók. Szóval ne vedd még biztosra, hogy terhes vagy, de ha az vagy sem dőlt össze a világ. Anyukád nem haragszik hanem melletted áll és a párod is. Együtt megtaláljátok a legjobb megoldást! Nem kell félned, hidd el nekem :)
2010. szept. 24. 20:56
32/65 anonim válasza:
Menj el a boltba vagy a patikába (ott lehet, hogy tudnak is ajánlani olyat ami esetleg a tapasztalatok alapján megbízhatóbbnak látszik, mint a többi) és mindenképp nézd meg, hogy még ne legyen túl a szavatosság idején, mert akkor úgysem a valós eredményt fogja mutatni.
Amúgy mielőtt bárhova rohansz és bármit is csinálsz mindenképp vegyél még egyet, lehet, hogy csak fals pozitív volt az eredmény. Nem kell parázni, bárkivel megeshet, hogy elszakad a gumi. Azt szerintem tartsd szem előtt (bár természetesen nem ismerem a barátod), hogy a nőmindig magának szüli a gyereket, mert ha a pasi lelép, a bab akkor is meglesz és gondoskodni kell róla amíg él. Nem akarok előítélettel élni a korosztályoddal kapcsolatban, de ennyi idősen senki sem érett az anyaságra. Akkor sem, ha azt gondolja, hogy felnőtt.
2010. szept. 24. 20:59
33/65 A kérdező kommentje:
koszonom szepen a rendes valaszokat, mindenkeppen veszek egy normalisabb tesztet, es megcsinalom reggel..... ha pedig tenyleg terhes vagyok akkor megbeszelem anyummal, es megyek abortuszra, mert tanulni szeretnek meg..... megegyszer koszonom!!! :)))
Igazán nincs mit, remélem megnyugodtál és jobban érzed magad :)
2010. szept. 24. 21:20
35/65 A kérdező kommentje:
igen, egy kicsit megnyugodtam, enni se birtam del ota..... nemkivanok semmit.... de minnel elobb elmegyek veszek egy masik tesztet, es ha az is ijen lesz akkor irany a nogyogyasz.....
Rossz hírem van: pozitív teszt csak KIVÉTELES esetben téved. Szóval 99.9999% hogy terhes vagy.
Sajnálom.
2010. szept. 24. 21:26
Lehet, hogy időn túli pozitív a tesztje, akkor meg negatív.
2010. szept. 24. 21:28
Már írta korábban, hogy van egy tíz percen belüli poz tesztje is.
2010. szept. 24. 21:35
Nem, azt írta 10 percen belül láttak talán valamit, ami nagyon halvány, és az anyukája (aki azért feltételezem jobban ért hozzá) azt mondta nem biztos. Ha az anyukája véleményét nem írta volna le akkor is csak 90%-ra tippelném, bár tényleg valószínűbb a pozitív, mint a negatív, de a holnapi teszt majd többet mond.
2010. szept. 24. 21:38
Ha 2 csíkot lát, legyen bármilyen halvány is a másik, de LÁTSZIK, az pozitív! Ne hülyítsd már szerencsétlent, hogy hátha nem terhes mégsem, mert AZ.
2010. szept. 24. 21:43
Kapcsolódó kérdések: