Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pozitiv lett a tesztem?
Figyelt kérdés
csinaltam terhessegi tesztet mivel 6 napja kesett es ideges vagyok, a teszt ugy mutatta ki hogy a negativ csik nagyon piros a masik pedig kb fele ojan piros elegge halvany, akkor az pozitiv? legyszi segitsetek, fontos....2010. szept. 24. 20:00
11/65 anonim 

válasza:

Nem biztos, lehet hogy simán időntúli vagy szellemcsíkos, vagy véletlenül cocain tesztet csinált, ott pedig a 2 csíkos a negatív. Nem hinném, hogy egyedi eset lenne. Ráadásul az is lehet, hogy rosszul mesélte el. Látatlanban nem merem rámondani, hogy pozitív, bár ha úgy igaz ahogy leírta, akkor valóban az.
12/65 A kérdező kommentje:
mar elmult 30 perc, akkor mar nem ervenyes azt irja rajta...... de az abortuszt nem szeretnem, vedekeztunk de elszakadt a gumi, amugy anyum tudja de o azt mondta h lehet hogy negativ mivel a masik csik elegge halvany volt.... nemtudom milesz..... amugy ma este csinaltam 6 napja kesik es gorcsol a hasam neha meg nagyon megavgyok fazva, az apja azt mondta nem hagy maagmra.... de o meg nemtudja...... lehet hogy meggondolja magat... nemtudom, felek.....
2010. szept. 24. 20:25
13/65 anonim 

válasza:

30 perc múlva jelent meg a másik csík? Ha nem 10 percen belül akkor nem érvényes, csak sima száradási csík. Csinálj egy másikat és ha 10 percen belül lesz pozitív csak akkor számít annak. 10 perc után még a negatív is pozitívat szokott mutatni.
14/65 A kérdező kommentje:
amugy a teszt ojan kis vekony csikos, babyrapid hcg teszt..... az akkor mejik? nemtudom de mondom hogy a negativ csik eros piros szinte voros.... a masik pedig halvany.... kb fele ojan halvany picit halvanyabb.....
2010. szept. 24. 20:28
15/65 A kérdező kommentje:
mikor megcsinaltam ra 20 masodpercre kimutatta ugy h negativ csik voros a masik pedig nagyon halvany..... es mondtam a nevet a tesztnek.. szerintetek??? am 10 perc utan mindketto piros lett
2010. szept. 24. 20:29
16/65 anonim 

válasza:

Akkor annál 2 csík a pozitív. Az nem számít mennyire halvány, ha szabad szemmel fordítgatások nélkül jól látható, akkor pozitív, de nem 30 perc után. 10 percen belül kell megjelennie a második csíknak. Ha nem jelenik meg 10 percen belül az egyértelmű negatív. Akármi történik utána.
17/65 anonim 

válasza:

Ja szóval 10 percen belül már látszódott a második csík. Akkor tényleg lehet, hogy pozitív. De 10 percen belül is jól láttad a csíkot? Nem csak hunyorogva?
18/65 A kérdező kommentje:
akkor pozitiv lett... :( de micsinaljak h elmenyen a baba?! abortuszra nemmerek menni.... hallottam ojanrol h egy csaj belefekudt a meleg vizbe es vorosbort ivott es elment a baba.... az nem fajdalmas, nemmerek semmit csinalni...
2010. szept. 24. 20:32
19/65 A kérdező kommentje:
hat 10 percen belul halvany csik volt....
2010. szept. 24. 20:33
20/65 anonim 

válasza:

Sajnálom. De vagy abortusz, vagy tartsd meg, ne akarj magánakcióként elvetélni, az lehet veszélyes is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!