Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen védekezési lehetőségek vannak még?
Fogamzásgátló kúp. Feldugod, felszívódik, azt adj neki!
Bár 14 évesen örültem, ha a játszótérre kimehettem. Nemhogy szexeljek... hová süllyedt a mai világ...
Ilyen fiatal korban az egyetlen normális védekezési módszer az óvszer. Ha a barátodnak fontosabb a kényelme, mint a te egészséged, akkor egy undorító, szánalmas ember.
A tabi, hüvelygyűrű, injekció hormonos, így 14 éves korban egyáltalán nem ajánlott.
A spermicidek nem túl hatásosak (bár megszakítással együtt még mindig jobb, mint csak a megszakítás).
Spirált nem tesznek fel neked ilyen idős korban.
Szóval vagy nem szexeltek, vagy a barátod kibírja az óvszert. Vagy maradtok ennél a csodálatos módszernél, és nemsoká anyuci leszel, vagy tönkremegy a szervezeted a 72 órás tabiktól.
Ha 14 évesen szexelsz, legalább legyen már eszed. Szted mennyit ártottál most magadnak ezzel a tablettával? Akkora hormon adagot tartalmaz basszus. Megérte???....
istenem. sokan szidják a csajt, mert 14 évesen vesztette el. nem mindegy az nektek? főleg, hogy nem tudjátok a részleteket, pl, hogy mióta van együtt a pasijával. én szintén 14 voltam amikor elvesztettem, a barátom 15 szülinapján történt. akkor már 11 hónapja jártunk és azóta is együtt vagyunk, szeptemberben leszünk 5 évesek.
18/L
én is 14 évesen vesztettem el az akkori barátommal akivel már 9 hónapja együtt voltam. jó azota nemvagyunk együtt.
de amugy szerintem is a gumi a legjobb
Én meg 15 évesen vesztettem el, mégis lecseszem a kérdezőt. Miért? Mert nekem volt annyi eszem, hogy ha már szexelek, akkor védekezéssel csináljam!! Ne utána rohangáljak esemény utániért, ami mellesleg teljesen szétba**a egy ilyen fiatal lány hormonrendszerét. Meg mondjuk a barátom nem hisztizett, hogy szar az óvszer.
Ne védjétek már. Nem azon van itt a hangsúly, hogy hány éves, hanem azon, hogy egy felelőtlen kiscsaj, aki nemsoká mehet majd abortuszra, mert hiába mondjuk, úgy sem fog gumival védekezni!
Ha a pasidnak arra van esze, hogy 14 éves kislányokat dugjon, akkor húzza fel azt a tetves gumit! Mégis mit vár? Hogy majd 14 évesen tabit szedsz vagy abortuszra mész? Szánalmas!!
én 15 voltam.(pont szülinapom után történt). a barátommal most is együt vagyunk.
De felelősségteljesek vagyunk...
a mostani tabletták nem tartalmaznak már annyi hormont és ha a doki felírja akkor nem értem mit kell csesztetni a kérdezőt. orvos tudja mit kell felírni -.-'
én most fogok átváltani tabira mert az óvszer karimája mindig kidörzsöl és utána egy hónapig fáj :S
16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!