Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Óvszer mellé még lehet valamilyen egyszerű védekezési módot alkalmazni? Többi lent
Figyelt kérdés
Fogamzásgátlót még nem szeretnék szedni, az óvszert meg nem nagyon tartom biztonságosnak. Ne hurrogjatok le légyszíves nem vagyok még tapasztalt és mielőtt megtörténne a dolog, szeretnék tájékozódni. 19/L2011. aug. 21. 20:39
1/14 A kérdező kommentje:
Még annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy hallottam már naptáras módszerről is. Az valamennyire csökkentené a terhesség bekövetkezését, próbálta már valaki?
2011. aug. 21. 20:40
2/14 anonim válasza:
Legegyszerűbb módszer az Aszpirin.
Az a titka, hogy az együttlét alatt szorosan a két térd közé kell szorítani úgy, hogy nehogy kiessen.
3/14 anonim válasza:
Az óvszer, ha szakszerűen használod, 99%
A naptármódszer kb. 60%
De kombinálhatod a kettőt, ha akarod.
4/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes válaszod és örülök, hogy unalmadban szántál rám időt.
2011. aug. 21. 20:45
5/14 A kérdező kommentje:
Utolsó köszönöm, a kettőt egyszerre gondoltam.
2011. aug. 21. 20:46
6/14 PÁL/INKA válasza:
Végre valaki aki elöbb gondolkodik azután cselekszik.
XDD
7/14 anonim válasza:
Én tudok pár tanácsot adni amikor szeretkezel:1:Egyszerre csak egy óvszert használjatok mert a kettő könnyebben elszakad(gondoltam ha félsz és eszedbe jut)2:Igen emellé még naptáras módszer és ha elélvez akkor arra az időre vegye ki.Majd szex végén kis vizet tesztek a gumiba és ha átfolyik akkor kell sajnos 72 órás tabi(mert balesetek előfordulhatnak)ha meg nem folyik át rajta a víz akkor mindent jól csináltatok.
8/14 anonim válasza:
Ja és járj utána h melyik az olyan óvszer amelyik megbízhatóbb fajta és nem árt ha tudjátok a helyes használatát is!Am nyugi nem hiszem h bonyolult lenne használni és nem fordulnak elő gyakran balesetek!
9/14 anonim válasza:
mosogatókesztyű vagy egy lufi még jól jöhet rá...
10/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a normális válaszokat!
2011. aug. 22. 13:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!