Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szed majdnem mindenki fogamzásgátlót? Ennyire nem érdekli őket, hogy milyen káros hatásai vannak hosszútávon?
Remélem nem veszi senki támadásnak,de a gyógyszeren kívül van még pár módszer,ami egészségre nem káros és ugyanolyan hatékony...amikor én elolvastam hogy miket okozhat a tabi,hát be nem szedtem ...pl.trombózis,agy-tüdőembólia,mell-meg egyéb rák,keringési betegségek,cukoranyagcsere zavar,MEDDŐSÉG! stb stb. Hiába alacsony hormontartalom,ezek akkor is előjöhetnek és hallottam már pár történetet...:(
Nem akarok senkit paráztatni,de komolyan érdekel,mi visz rá titeket lányok,hogy ezeket szedjétek?? !!
én speciel azért szedtem évekig, m véralvadászavarom van (magyarán nagyon lassan alvad meg a vérem. napokig is véreznek a sebeim). a menstruációm kb. félévente jött meg, és 3-4 hétig tartott, nem enyhe, hanem erős vérzés.(éld bele magad)
az egyetlen megoldás az volt számomra, ha mesterségesen leállítják a peteérésemet, h ne vérezzek el.
orvosi engedéllyel fél évvel ezelőtt abbahagytam a gyógyszer szedését. egyenlőre még nincs gond (azóta nem volt m.) de az egészségemmel játszok.
a fogamzásgátló legrosszabb mellékhatása is semmiség az esetemben.
csak azért írtam le most neked, h lásd, h van ilyen is, és h ezek a mellékhatások (gyorsabb véralvadás stb.) vkinek jól is jönnek.
tehát ami vkinek káros, másnak életmentő lehet.
20/L
A Pearl index ugyanolyan butaság, mint a BMI.
De tény, hogy nem kívánt terhesség kivédésében a hormont megbolygató dolgok hatásosabbak, hiszen "gyökerében nyomja el a problémát". A helyi fogamzásgátlók pedig nem.
Ettől függetlenül én is azt mondom, hogy túl sok rosszat hallani róluk, én nem szedném, főleg mert a családomban már volt trombózisos beteg, így valószínű bennem is megvan a hajlam.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!