Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szed majdnem mindenki fogamzásgátlót? Ennyire nem érdekli őket, hogy milyen káros hatásai vannak hosszútávon?
Remélem nem veszi senki támadásnak,de a gyógyszeren kívül van még pár módszer,ami egészségre nem káros és ugyanolyan hatékony...amikor én elolvastam hogy miket okozhat a tabi,hát be nem szedtem ...pl.trombózis,agy-tüdőembólia,mell-meg egyéb rák,keringési betegségek,cukoranyagcsere zavar,MEDDŐSÉG! stb stb. Hiába alacsony hormontartalom,ezek akkor is előjöhetnek és hallottam már pár történetet...:(
Nem akarok senkit paráztatni,de komolyan érdekel,mi visz rá titeket lányok,hogy ezeket szedjétek?? !!
Bassszus ,te olyan buta vagy.......
1:mert gumival szar.
2:nem kell atól paráznod mikor szakad ki.
3:nem kell 18,19évesen elvetetni a gyereket vagy megtartani.....
Húú,látom, szép kis vitafórum kerekedett! :) Köszi mindenkinek,aki eddig írt,sokat tanultam a hozzászólásokból! De ez a HPV-s sztori tényleg durva...na én az ehhez hasonló esetekért nem szívlelem a nőgyogyik többségét,tisztelet a kivételnek...rengetegen eladják a lelküket a gyógyszergyáraknak,aztán a többit meg leszarják...a kérdésemet is annak hatására tettem fel, hogy a neten láttam egy nődokit,aki kivétel nélkül mindenkinek a tabi szedését javasolta,még annak is,aki konkrétan nem akart/vagy nem szedhetett volna...felháboritónak tartom az ilyet...és sajna nem ő az egyetlen...na,eldugultam...:)
Írjatok még,kíváncsi vagyok a véleményekre!
A tegnapi 14: 44 -esnek.
Írtam a HPV-s honlapra, hogy ez mégis, hogy lehet.
A következő választ kaptam, bemásolom: ( Ez még valamikor a nyár előtt volt, azóta ugye kiderült, hogy tényleg ettől van és a halál esetek száma is több 100 felett van, csak minden országban 10 haláleset a limit ahhoz, hogy visszahívják az oltó anyagot)
Kérdés:
Tisztelt Szerkesztõség! A kérdésem a következõ. Most olvastam egy cikket a HPV- védõoltásról, (elsõk közt voltam,aki beoltattam magam) a cikkben az általam is igen keményen tapasztalt mellékhatásokon túl (rosszullét, szédülés, láz...) meglepõ adatok láttak napvilgáot, melyek tükrében azt kívánom bár ne oltattam volna be magam. Mivel megtörtént... már csak kérdezni tudok. Mennyi ideig hatásos ez az oltás, avagy mennyi ideig marad a szervezetben? 8 hónapja az utolsó vakcinának, késõbbiekben még vajon léphetnek fel mellékhatások? / 3 lány belehalt a védõoltásba...remélem ez velem már nem fog történni/ Elõfordulhat, hogy a vakcina elég keményen kihatott a hormonháztartásomra? (7 évig szedtem fogamzásgátlót 1 év szünettel, nem volt tõle semmi bajom... amióta megkaptam az utolsó adag injekciót, semmit nem tudok szedni, olyan szintû rosszul létek jönnek rám, amit a legrosszabb ellenségemnek nem kívánok... ) Vajon elõhívhat e betegséget az oltás? A nõgyógyászom nem mondta el milyen "összetevõi" vannak a szérumnak...Mire lehet esetleg hatással? ( legtöbb védõoltás legyengített vírus lévén az immunrendszer segítségével hat) ez a szérum is ilyesvalami? Vagy egyáltalán milyesvalami? Felháborít egyébként a tény, hogy ezek az adatok korábban is ismertek voltak mégis hallgattak róla... Miért van ez? Válaszukat elõre is megköszönöm! Tisztelettel: XY
Válasz:
Kedves Érdeklõdõ! Az oltások súlyosabb mellékhatásairól eddig nem jelent meg olyan adat amit kellõen szavahihetõen közöltek volna. Ezért én is kérném küldje el a cikket ahol ezt olvasta az oltásokról, hogy értékelhessük mekkora az igazság tartalma. Tekintve hogy két cég is fejleszt nagyon hasonló oltóanyagot, közvetve érdekeltek egymás termékének lerontásában, akár veszélyes hírek felröppenésével is. Az oltásnak egyébként legjobb tudomásunk szerint nincs hatása a hormonháztartásra. Nem elült vagy gyengített vírusokat tartalmaz hanem mesterségesen elõállított, a vírus egyes fehérjerészeihez hasonló részecskéket, melyek a vírus ellen tudják hangolni az immunrendszert de semmiképp nem okozhatnak fertõzést. Ismételten kérem tehát küldje el a cikket melyben ezen híreket olvasta, mert nem elzárkozni szeretnénk a rossz hírek elöl hanem kivizsgálni azok igazság tartalmát. Üdvözlettel, dr. XY
Üdvözlettel:
www.hpvinfo.hu
Szóval sztem ebből a válaszból is kiderül, hogy inkább köntörfalaznak, mintsem a tényleges tényekkel néznének szembe....
Üdv.
kicsit későn de az 5.válaszadónak reagálnék:
'nem sok választása van az ember lányának'
ha normális pasid van akkor valószínű megérti hogy te gumival szeretnél védekezni, nem fog rákényszeríteni semmire, de te ezek szerint olyan idióta vagy hogy egy pasi kedvéért bármit megteszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!