Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szed majdnem mindenki fogamzásgátlót? Ennyire nem érdekli őket, hogy milyen káros hatásai vannak hosszútávon?
Remélem nem veszi senki támadásnak,de a gyógyszeren kívül van még pár módszer,ami egészségre nem káros és ugyanolyan hatékony...amikor én elolvastam hogy miket okozhat a tabi,hát be nem szedtem ...pl.trombózis,agy-tüdőembólia,mell-meg egyéb rák,keringési betegségek,cukoranyagcsere zavar,MEDDŐSÉG! stb stb. Hiába alacsony hormontartalom,ezek akkor is előjöhetnek és hallottam már pár történetet...:(
Nem akarok senkit paráztatni,de komolyan érdekel,mi visz rá titeket lányok,hogy ezeket szedjétek?? !!
Sziasztok,
Férfi vagyok. Volt már tablettás és nem tablettás barátnőm is... A nem tablettás lány puncija valahogy természetesebb szagú volt, a síkosodása is teljesen más volt.
A feleségemmel, amikor találkoztunk, fogamzásgátlót szedett, és rákérdeztem, hogy nem hagyná-e abba (ld fenti okok). Nagyon boldog volt, ő nem merte megkérdezni, hogy abbahagyhatja-e...
Úgy gondolom, nem szabad beleavatkozni a normális női hormonális váltakozásba (bármilyen kis hormontartalmú is, beleszól a normális hormonciklusba a tabletta).
Én sem szeretnék tablettát szedni azért, hogy leállítsam a spermiumok termelődését.
És, hogy a szexnél maradjunk, hadd idézzem DeSade Márkit a Filozófia a budoárban c. művéből (szabadon): Annyi érdekes hely van egy nőn, mit boldogan lehet élvezni és ahová el lehet élvezni, miért pont a pinát tartogatjuk erre a célra, ha nem akarunk gyermeket?
Szóval tabletta, naptár, mikroszkóp, pesszárium, zselé, hab, óvszer kell ahhoz, hogy a punciba élvezzünk.
És semmi ha arcra, szájba, fenékbe, cicire, kézre, hátra, csizmára (csak a fantázia szab határt) ... :)
"1 évig ügyeletre jártam injekcióért a fájdalmaimra, és mindezt 2 tabletta okozta!" ekkora kamut...
Ésakkor vegyétek be -.-"
Kedves utsó válaszoló...
Sztem örülj, míg neked nincs tőle a bajod.
Tuti ég nem kamu!!!
Lásd feljebb a saját esetem...
azt hiszem egy 10es felsorolásom volt...
5. válaszoló vagyok.
Hogyhogy le lett pontozva mindenki, aki ellenzi a tablettát? Szerintem senki nem írt hülyeséget...
Nos, valahogy az én válaszomat is félreolvasták sokan...ez a "nem szexeltél gumival, vagy egyáltalán nem szexeltél" reagálónak írom: képzeld, 10 éve élek nemi életet, ebből 1 évig szedtem tablettát. Kettőt próbáltam ki, de valahogy nem volt jó. Megmagyarázhatatlan hangulatingadozásaim voltak tőle. Ahogy írtam, sok lánynak ez a legkényelmesebb megoldás, ettől függetlenül én nem ítélem el őket, mindenki úgy védekezik, ahogy akar. Egyébként azóta csak gumival védekezem, és nőként mondom, hogy szerintem a gumi a szex minőségén egyáltalán nem ront. Bosszantó, hogy fel kell húzni? Hát nem tudom, szerintem a zsepi után kutatni úgy, hogy ne csússzon ki aktus után a párom és ne kelljen ágyneműt cserélni, legalább olyan bosszantó.
Na ne hülyíts hogy tabi miatt jársz fül-orr gégészhez, füleden keresztül vetted be???
És azért mert én tablettát szedek, ne minősítse valaki az én párom légyszives...
Mostani párom nem vett észre változást a sikosodás, meg punciszagok közt, pedig voltunk már együtt gumival is meg tabival jópárszor. Alkati dolog, nem a tablettától függ..
előváladék a cici közé megy..
Pontozz le, de ez számomra úgy hogy nincsenek nagy melleim sértő. És sértő lenne ha a párom is csak a mellem akarná dugni.
Nekem szeretkezés nem arról szól, hogy megszakítás, para hogy megjön-e, lecsúszik, hol a kúp, bontsd ki a gumit stbről szól.
Teljesen meg vagyok elégedve a tablettával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!