Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Miért szed majdnem mindenki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szed majdnem mindenki fogamzásgátlót? Ennyire nem érdekli őket, hogy milyen káros hatásai vannak hosszútávon?

Figyelt kérdés

Remélem nem veszi senki támadásnak,de a gyógyszeren kívül van még pár módszer,ami egészségre nem káros és ugyanolyan hatékony...amikor én elolvastam hogy miket okozhat a tabi,hát be nem szedtem ...pl.trombózis,agy-tüdőembólia,mell-meg egyéb rák,keringési betegségek,cukoranyagcsere zavar,MEDDŐSÉG! stb stb. Hiába alacsony hormontartalom,ezek akkor is előjöhetnek és hallottam már pár történetet...:(

Nem akarok senkit paráztatni,de komolyan érdekel,mi visz rá titeket lányok,hogy ezeket szedjétek?? !!

2008. dec. 8. 20:22
1 2 3 4 5 6
 21/55 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem orvos függő, ember függő. Na és persze én is tabit szedek mert, 17 éves vagyok és szóba se jöhet baba és amiket itt olvastam 1-2-3 van vmi hazugság de nagyrészt amit leírtak ide igazak. De van 1-2 dolog amit ne használjunk pl mobiltelefon?(agydaganat) monitor (elromlik a szemed) egyes orvosi szűrések amik gyorsítják a rákos folyamatokat. Szóval sztem a fogamzásgátló 1 dolog de van még annyi minden amitől rossz lehet nekünk nem csak ez az 1.
2008. dec. 9. 15:33
 22/55 anonim ***** válasza:
64%

Sziasztok,

Férfi vagyok. Volt már tablettás és nem tablettás barátnőm is... A nem tablettás lány puncija valahogy természetesebb szagú volt, a síkosodása is teljesen más volt.

A feleségemmel, amikor találkoztunk, fogamzásgátlót szedett, és rákérdeztem, hogy nem hagyná-e abba (ld fenti okok). Nagyon boldog volt, ő nem merte megkérdezni, hogy abbahagyhatja-e...

Úgy gondolom, nem szabad beleavatkozni a normális női hormonális váltakozásba (bármilyen kis hormontartalmú is, beleszól a normális hormonciklusba a tabletta).

Én sem szeretnék tablettát szedni azért, hogy leállítsam a spermiumok termelődését.

És, hogy a szexnél maradjunk, hadd idézzem DeSade Márkit a Filozófia a budoárban c. művéből (szabadon): Annyi érdekes hely van egy nőn, mit boldogan lehet élvezni és ahová el lehet élvezni, miért pont a pinát tartogatjuk erre a célra, ha nem akarunk gyermeket?

Szóval tabletta, naptár, mikroszkóp, pesszárium, zselé, hab, óvszer kell ahhoz, hogy a punciba élvezzünk.

És semmi ha arcra, szájba, fenékbe, cicire, kézre, hátra, csizmára (csak a fantázia szab határt) ... :)

2008. dec. 9. 15:34
 23/55 anonim ***** válasza:
77%
Nem minden nő teheti meg hogy, állandóan kifizeti a kúpot, pesszáriumot, napi 5 alkalommal az óvszert,a krémeket, az ilyen mérőket... stb akinek van pénze fizesse de, mi pl olyan körülmények közt élünk hogy, igen is tabi 3 hónap 6000-7000 forint és kész nincs gond.
2008. dec. 9. 15:36
 24/55 anonim ***** válasza:
81%
öhöm az előváladéktól is teherbe lehet esni na mind11111
2008. dec. 9. 15:38
 25/55 anonim ***** válasza:
49%
:) ha az az előváladék pl a cicik közé megy, kétlem :)))
2008. dec. 9. 16:23
 26/55 anonim ***** válasza:
26%

"1 évig ügyeletre jártam injekcióért a fájdalmaimra, és mindezt 2 tabletta okozta!" ekkora kamut...

Ésakkor vegyétek be -.-"

2008. dec. 9. 17:02
 27/55 anonim ***** válasza:
57%

Kedves utsó válaszoló...

Sztem örülj, míg neked nincs tőle a bajod.

Tuti ég nem kamu!!!

Lásd feljebb a saját esetem...

azt hiszem egy 10es felsorolásom volt...

2008. dec. 9. 17:35
 28/55 anonim ***** válasza:
46%

5. válaszoló vagyok.

Hogyhogy le lett pontozva mindenki, aki ellenzi a tablettát? Szerintem senki nem írt hülyeséget...

Nos, valahogy az én válaszomat is félreolvasták sokan...ez a "nem szexeltél gumival, vagy egyáltalán nem szexeltél" reagálónak írom: képzeld, 10 éve élek nemi életet, ebből 1 évig szedtem tablettát. Kettőt próbáltam ki, de valahogy nem volt jó. Megmagyarázhatatlan hangulatingadozásaim voltak tőle. Ahogy írtam, sok lánynak ez a legkényelmesebb megoldás, ettől függetlenül én nem ítélem el őket, mindenki úgy védekezik, ahogy akar. Egyébként azóta csak gumival védekezem, és nőként mondom, hogy szerintem a gumi a szex minőségén egyáltalán nem ront. Bosszantó, hogy fel kell húzni? Hát nem tudom, szerintem a zsepi után kutatni úgy, hogy ne csússzon ki aktus után a párom és ne kelljen ágyneműt cserélni, legalább olyan bosszantó.

2008. dec. 9. 19:22
 29/55 anonim ***** válasza:
61%

Na ne hülyíts hogy tabi miatt jársz fül-orr gégészhez, füleden keresztül vetted be???

És azért mert én tablettát szedek, ne minősítse valaki az én párom légyszives...

Mostani párom nem vett észre változást a sikosodás, meg punciszagok közt, pedig voltunk már együtt gumival is meg tabival jópárszor. Alkati dolog, nem a tablettától függ..

2008. dec. 9. 21:42
 30/55 anonim ***** válasza:
81%

előváladék a cici közé megy..

Pontozz le, de ez számomra úgy hogy nincsenek nagy melleim sértő. És sértő lenne ha a párom is csak a mellem akarná dugni.

Nekem szeretkezés nem arról szól, hogy megszakítás, para hogy megjön-e, lecsúszik, hol a kúp, bontsd ki a gumit stbről szól.

Teljesen meg vagyok elégedve a tablettával.

2008. dec. 9. 21:47
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!