Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szed majdnem mindenki fogamzásgátlót? Ennyire nem érdekli őket, hogy milyen káros hatásai vannak hosszútávon?
Remélem nem veszi senki támadásnak,de a gyógyszeren kívül van még pár módszer,ami egészségre nem káros és ugyanolyan hatékony...amikor én elolvastam hogy miket okozhat a tabi,hát be nem szedtem ...pl.trombózis,agy-tüdőembólia,mell-meg egyéb rák,keringési betegségek,cukoranyagcsere zavar,MEDDŐSÉG! stb stb. Hiába alacsony hormontartalom,ezek akkor is előjöhetnek és hallottam már pár történetet...:(
Nem akarok senkit paráztatni,de komolyan érdekel,mi visz rá titeket lányok,hogy ezeket szedjétek?? !!
Kedves 21:42-es.
Sztem nem kell indulatoskodni. Pláne nem alázni a másikat.(meg lepontozni, ha valaki a tapasztalatait írja le)
Nem a fülemen vettem be, de fogalmad sincs róla, hogy mi mindent tönkre vághat a tabi a szervezetben. Többek közt az egyensúly szervet.
Egy másik válaszolónak: a nők 73% - ánál nem okoz gondot a tabletta és 27% -ánál igen. A látens esetek meg nyílván mérhetetlenek.
Kár is tépni a szánkat meg koptatni az ujjunkat. Tájékozatlanok és ostobák az emberek, s míg mi itt a tapasztalatainkat írjuk le, addig ők lepontoznak minket. A strucc politika mindig az egyszerűbb út.
Szedjétek csak nyugodtan én leírtam senkit se le se rábeszélni nem akarok (bár sajnos már nem látszik, mert haszontalan volt a saját esetem), de azért azt jó lenne legalább elfogadni, hogy igenis vannak esetek és nem kevés, amikor igenis galibákat és nem kis galibákat okoz.
Ja, és nem a nagyvilágba beszélek, mert én is közel 8 évig szedtem a tabit....
És hajrá indulhat a LEPONTOZDA!!!!
Felháborító.. Szar ember vagyok, mert tablettát szedek?
Ha én tablettát szedek "mérgezem" magam, miért izgat az titeket? Nem értem a hittérítő embereket..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!