Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Miért szed majdnem mindenki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szed majdnem mindenki fogamzásgátlót? Ennyire nem érdekli őket, hogy milyen káros hatásai vannak hosszútávon?

Figyelt kérdés

Remélem nem veszi senki támadásnak,de a gyógyszeren kívül van még pár módszer,ami egészségre nem káros és ugyanolyan hatékony...amikor én elolvastam hogy miket okozhat a tabi,hát be nem szedtem ...pl.trombózis,agy-tüdőembólia,mell-meg egyéb rák,keringési betegségek,cukoranyagcsere zavar,MEDDŐSÉG! stb stb. Hiába alacsony hormontartalom,ezek akkor is előjöhetnek és hallottam már pár történetet...:(

Nem akarok senkit paráztatni,de komolyan érdekel,mi visz rá titeket lányok,hogy ezeket szedjétek?? !!

2008. dec. 8. 20:22
1 2 3 4 5 6
 31/55 anonim ***** válasza:
100%
Mint minden gyógyszernek, a fogamzásgátlóknak is lehetnek mellékhatásai. Általában ezek enyhe, múló panaszok azonban komolyabb problémát is előidézhet, de ennek az esélye nagyon kicsi. Pl vicces, hogy a nyugtatók 99,9%-ának ritka mellékhatása lehet a fokozott izgalom, depresszió, szorongás. Vagy a fájdalomcsillapítóknak a fejfájás. Szóval csak azt akarom kihozni, hogy a szigorú szabályok miatt minden olyan lehetséges mellékhatást fel kell sorolni ami előfordulhat a szedéskor, még akkor is ha az esélye 0,001%. A nők 98%-ánál semmi komoly problémát nem okoz a szedése hosszú távon se, aki benne van a maradék 2%-ban, annak viszont más védekezési formát kell keresni.
2008. dec. 10. 02:30
 32/55 anonim ***** válasza:
74%

Kedves 21:42-es.

Sztem nem kell indulatoskodni. Pláne nem alázni a másikat.(meg lepontozni, ha valaki a tapasztalatait írja le)

Nem a fülemen vettem be, de fogalmad sincs róla, hogy mi mindent tönkre vághat a tabi a szervezetben. Többek közt az egyensúly szervet.

Egy másik válaszolónak: a nők 73% - ánál nem okoz gondot a tabletta és 27% -ánál igen. A látens esetek meg nyílván mérhetetlenek.

2008. dec. 10. 10:33
 33/55 anonim ***** válasza:
73%
Igen!Képzeld el,hogy fél évig ügyeletre jártam és cisztám lett ettől a szartól!És az még hagyján,hogy olyan nők szedik,akiknek már normálisan kifejlődött a szervezetük,de az,hogy 16-17 évesek,akik még feljődnek ezzel "mérgezik" magukat!És a szüleik ennyire nem törődnek velük,hogy engedik...Hát gratulálok!És a "nincs pénzem kúpokra meg gumira" témáról annyit,hogy az én mikroszkópom 2000 Ft volt,és félévente kell cserélni!Évek óta használom,és odafigyelek magamra,így nem lett baba!Ugyanúgy élvezem a szexet,mint bárki más, mert maximálisan megbízom a páromban,hogy még pluszban vigyáz is rám! Én nem akartam ezen vitázni,csak leírtam a személyes tapasztalatomat, de a "nehogy elhigyjétek neki" beszólás kicsit durva volt!A legnagyobb ellenségemnek nem kívánnám azt,amit én átéltem!Minden hónapban 3 napig feküdtem és szenvedtem,semmilyen fájdalomcsillapító nem használt,csak az injekció!Az ügyeletre is kézbe vittek be,mert nem tudtam felkelni!Elhiszem,hogy egyszerűbb bekapkodni a tabit,de tény,hogy nem szednék semmi olyat,aminek lehet mellékhatása,mert ez nem normális és nem egészséges!És a kedves kérdezőnek üzenem,hogy törődjön bele,hogy az embereknek ennyire nem fontos manapság az egészségük!És örüljön neki,hogy nem egy "minden szarra szedjünk gyógyszert" családba született!Én azt mondom,hogy fő az egészség,és ha esetleg becsúszik egy baba,inkább megszülöm 22-23 évesen,minthogy 25 évesen ne lehessen vagy aggódnom kelljen az egészségéért!
2008. dec. 10. 11:32
 34/55 anonim ***** válasza:
68%

Kár is tépni a szánkat meg koptatni az ujjunkat. Tájékozatlanok és ostobák az emberek, s míg mi itt a tapasztalatainkat írjuk le, addig ők lepontoznak minket. A strucc politika mindig az egyszerűbb út.

Szedjétek csak nyugodtan én leírtam senkit se le se rábeszélni nem akarok (bár sajnos már nem látszik, mert haszontalan volt a saját esetem), de azért azt jó lenne legalább elfogadni, hogy igenis vannak esetek és nem kevés, amikor igenis galibákat és nem kis galibákat okoz.

Ja, és nem a nagyvilágba beszélek, mert én is közel 8 évig szedtem a tabit....

És hajrá indulhat a LEPONTOZDA!!!!

2008. dec. 10. 13:58
 35/55 anonim ***** válasza:
60%
héhé emberek EZ VAN!!!! SZOPÓÓÓÓÓ!!! mindenki azt csinál magával amit akar és akkor amikor akar nah kész ENYYIIII
2008. dec. 10. 18:30
 36/55 anonim ***** válasza:
46%

Felháborító.. Szar ember vagyok, mert tablettát szedek?

Ha én tablettát szedek "mérgezem" magam, miért izgat az titeket? Nem értem a hittérítő embereket..

2008. dec. 10. 21:10
 37/55 anonim ***** válasza:
81%
Úgy látom ez már nem az első olyan kérdés ami elindította ezt a parázs vitát. Én úgy látom az a baj hogy mindkét oldal hajtogatja a magáét és mondanak olyanokat amik nem igazak és személyes sértéseket vágnak egymás fejéhez. A tabletta ellenzőknek nem szabadna ilyen erőszakosan állítani hogy de pedig igenis milyen méreg a tabletta és milyen beteg lett sok ember tőle a környezetében, pláne hogy egy pasi csak akkor normális ha nem engedi tablettát szedni a párját. Minden ember más, mindenki szervezetére másképpen hat, és ezer olyan dolgot veszünk magunkhoz a mindennapi életben ami legalább ilyen káros sajnos. A tabletta pártiaknak pedig nem kéne leszólni azokat akik nem bíznak benne vagy úgy gondolják hogy árt nekik. Mindenkinek szíve joga úgy védekezni ahogy a legmegfelelőbb neki. A tényeket kell nézni és nem túlzásokba esni egyik oldalon sem.
2008. dec. 10. 21:29
 38/55 anonim ***** válasza:
44%
Én se engedném a páromnak,hogy szedje!Tőle szeretnék majd babát,és ha elnézem a mai fiatalokat!A lányokban nincs semmi nőies!Olyan testalkatuk van,mint a férfiaknak, a derékméretük egyezik a csípőmérettel!És miért?Mert már magzat korukban az anya szervezetéből bekerült az övükébe is a férfihormon!Hol vannak a régi csinos lányok?Jó azért van néhány keskeny derék széles csípő,de hülyét kapok a semmilyen alakú, derék nélküli lányoktól!
2008. dec. 10. 22:26
 39/55 anonim ***** válasza:
100%
Na az újabb sületlenség... Régen és ma is vannak nőiesebb és fiúsabb alkatú lányok ,sose hallottam még ilyen marhaságot hogy a fogamzásgátlótól lesz keskeny a csípőjük. Nagyon sok lány fogyózik, koplaltatja magát, attól lesznek vékonyak nem a foggátlótól. Te jó ég...
2008. dec. 11. 16:33
 40/55 anonim ***** válasza:
80%
HÁt épp ezaz h fogamzásgátlótól hízni lehet nem fogyni úristeennnnnn lol :D:D:D
2008. dec. 11. 17:59
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!