Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Így lehetek terhes? Bővebben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Így lehetek terhes? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Sziasztok! én 17 éves vagyok a barátom 23.Ő már nem szűz,én még igen.Augusztus 7.-én pettingeltünk.

Aztán utána mondta közvetlen, h ad egy kis ízelíőt,szóval nem rakta be teljesen,sőt egyáltalán nem,csak a pereméig dugta be.Nem ment el,nem használtunk gumit....

iszonyúan ideges vagyok.... 29.-én kellene megjönnie....feszülést éreztem a melleimben....ez a mensi egyik jele.....de ugytudom h a terhesség egyik jele is,ha csomókat érzek alúl....Ugye nem vagyok terhes így h nem ment el és be sem rakta teljesen?? a válaszokat előre is köszönöm!!

2010. aug. 23. 00:53
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

0% az esély rá, hogy terhes legyél.

Lehet, hogy a stressz miatt nem jött még meg...nekem is volt már ilyen.

2010. aug. 23. 00:57
 2/14 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ!
2010. aug. 23. 00:58
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Elvileg nem lehetsz terhes.Ha csak a peremére rakta akkor nem sok esélye van a spermiumnak,ha eljusson a megadott címre.Ráadásul írtad is h nem is ment el szval szerintem no para.Annyira nem vagyok benne ezekben a dolgokban mivel fiú vagyok,de ha nagyon parázol a dolgon vegyél terhességi tesztet és majd az megmondja;):)

Relax baby relax.Pihenjél és szhuuuszhááá

Jó éjt!Szia

F/17

2010. aug. 23. 00:59
 4/14 A kérdező kommentje:
neked is köszi! :)
2010. aug. 23. 01:02
 5/14 anonim ***** válasza:
miért kell mindig a legrosszabra gondolni...
2010. aug. 23. 01:12
 6/14 A kérdező kommentje:
:S:S sajnálom de másra sem tudok gondolni minthogy terhes vagyok.... ez a mellfeszülés meg minden....mensi előtt emszokott ennyi ideig feszülni...ez már vagy 3-4 npja van...
2010. aug. 23. 01:13
 7/14 anonim ***** válasza:

Simán.

[link]

2010. aug. 23. 02:08
 8/14 anonim ***** válasza:

Ha a szerszáma hozzáért a puncidhoz (nem kell betolni hozzá!) akkor már lehetsz terhes!

Kicsi az esélye, de inkább vegyél tesztet.

Amúgy már kb. 500-szor leírtuk ezt. Olvasni tudsz?

2010. aug. 23. 02:49
 9/14 anonim ***** válasza:
Nem vagy terhes. A panaszaid meg pszichések. Sőt még azt is valószínűnek tartom, hogy késni fog ugyanezen okból kifolyólag.
2010. aug. 23. 02:50
 10/14 anonim válasza:
100%

Nyugodj meg, nem vagy terhes!! Én is voltam már hasonló helyzetben... és annyira féltem, hogy valóban egy héttel késett, és még a tesztnek sem hittem, amikor negatív lett... :D pedig így visszanézve semmi okom nem volt rá, h aggódjak...

A mellfeszülés pedig annak a jele, h hamarosan megjön!! NYUGÍÍ!!!

19/L

2010. aug. 23. 10:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!