Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet baj belőle? Bővebben lent
huhh..a vélemények megoszlanak,de közben böngésztem máshol is,azt hiszem egy hétig kiegészítő védekezést is kell alkalmaznunk,fő a biztonság,aztán remélem nem lett ebből probléma.
Köszönöm a válaszokat!
Szerintem nem vagy terhes.
Amúgy én 4 évig megállás nélkül szedtem, senki nem mondta, hogy nem kellene, a doki se. Aztán elhagytam, és az első hónapban terhes lettem.
Nyugodjatok már meg. 2,5 év egyáltalán nem sok idő. Ilyenkor még nem szoktak szünetet javasolni. Viszont az már elég aggasztó, hogy 5 éve járt utoljára orvosnál, és ismerősétől szerzi a gyógyszert. Mert mondjuk évente kellene vérképet csináltatni, hogy mennyire bírja a mája, rákszűrést is illene csinálni évente stb.
Elég felelőtlen csaj lehet.
Szia!Egeszsegugyi iskolat vegeztem...
Tehat, a tevhitek.
Volt egy nogyogyasz tanarom is.
A mai moderni gyogyszereknek nem muszaj abbahagyni a szedeset, ez regen volt igy.Nem lesz semmi bajod tole elvileg.De en tartok szunetet, soha nem lehet tudni.
Szamold ki , hogy hanyadik napra esik a ciklusodban az egyutt letetek napja!Nem hiszem, hogy baj lesz, kell lenni annyi hormonnak benne, mert mikor van a 7 napos szunet akkor sem lehet az alatt az ido alatt teherbe esni...Es altalaban aki szedi a gyogyszert annak nem tart 7 napig!Ennyit tudtam segiteni!Nyugi, ne parazz, ha nagyon felsz es eltelt mar 3 nap vegyel inkabb egy terhessegi tesztet, hogy megnyugodjal, jobb mintha egesz honapban izgulnal!:)
A mai gyógyszereknél azzal csinál valaki nagyobb galibát, ha 1-2 évente szüneteket tart.. Nyugodtan szedd. A válaszolók meg ne anyukájuk/nagynénjük sztorijaiból induljanak ki ilyenkor, akik valami békebeli lórúgásnyi hormont tartalmazó fogamzásgátlót szedtek...
A kérdezőnek: kicsi a valószínűsége, hogy baj legyen, bá az is kérdés, hogy hányadik héten felejtettél el bevenni egy szemet. Ha esetleg nem jön meg a megvonásos, tesztelj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!