Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rosszul vettem a gyógyszert - lehet belőle baj?
Sziasztok!
A történet a következő: egész nyáron dolgoztam, majd a szerződésem lejárta után egy hetet nyaraltam. Na persze pont akkor jött volna meg. Már több, mint két éve szedem a Tri-Regolt, de még sosem csináltam ilyet: tovább szedtem, hogy pont egy hetet csúsztassak. Már kb fejből tudom a betegtájékoztatót, annyiszor elolvastam, most azonban mégis rosszul emlékeztem, hogy hogyan kell ezt csinálni. Ugye van rózsaszín, fehér és okkersárga tabletta - eltolni pedig úgy kell, hogy a sárgát kell tovább szedni. Én viszont a rózsaszínt szedtem helyette. Ma már 2 napja, hogy meg kellett volna jönnie, de még mindig csak az a pecsételő vérzésem van, ami a csúsztatás alatt is volt (ami akkor normális is). Ráadásul nem egyedül voltam nyaralni és szokás szerint, mivel régóta együtt vagyunk a barátommal, (egyéb) védekezés nélkül voltunk együtt.
Van olyan, akinek van ehhez hasonló tapasztalata? Szerintetek ettől függetlenül még védett a tabi? Jövőhéten úgyis megyek dokihoz, úgyhogy meg fogom kérdezni, de pont most vettem ezt észre és hát szombaton nincs rendelés...
Előre is köszi a válaszokat!
Egy teszt választ adna a kérdésedre.
Egyébként ha az okkersárga a legerősebb hormontartalmú és helyette gyengébbet szedtél be, akkor előfordulhat terhesség, bár nem hiszem, hogy nagy esély lenne rá.
Tesztelj és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!