Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet baj belőle? Bővebben lent
semmi ilyen nem történt,amennyiben mégis,küldök egy képet magamról CSAK neked..
komoly válaszokat várok!!köszönöm
Nem kell vele 1-1,5 évente, 3 hónapra leállni?
Amúgy kétlem, hogy terhes lennél, de azért látogass meg egy nőgyógyászt. Már csak amiatt sem árthat, hogy megbeszélheted vele, hogy milyen időközönként és mennyi időre kell szüneteltetni a szedést.
"Kedves Doktor Úr!
3 és fél éve szedek rendszeresen fogamzásgátlót, most sajnos elfelejtettem bevenni a levél elejéről az egyiket(4.-et)Ez szombaton történt, én ma, azaz hétfőn együtt voltam a barátommal, és tudtuk is hogy védekeznünk kell még 7 napig máshogyan is, így nem is úgy fejeztük be a dolgot, tehát nem volt közösülés a szó szoros értelemben,nem bennem élvezett el. Majd utána egy fél órával ismét együtt voltunk, egy percig belém hatolt, de utána fel is húzta az óvszert.Megijedtem a kérdéseket olvasva hogy baj lehet belőle.(hiszen előtte elélvezett)Ugye nem sok az esély, hiszen emellett azért bennem van még a fogamzásgátló hatása?Vagy lehet belőle baj?
S ha kimarad egy gyógyszer,akár már akkor képes elkezdeni megérni egy petsejt???
Köszönöm szépen, hogy segít kedves doktor Úr!
tovább Dr. Hamvas Ferenc adatlapjára
Miért kell a rossz sorsot kísérteni? Ha az ember hunyó, akkor muszáj ezt még plusz izgalmakkal tetézni? Ez az, amit sohasem fogok megérteni. Sajnos most hiába vár tőlem megnyugtatást, az nem lehet teljesértékű, mert a pakliban benne rejlik a terhesség is. A valószínűség kicsi, de kizárni sajnos semmit sem tudok."
Ezt orvostudakozo.hu-ról másoltam ki neked, Dr. Hamvas Ferenc válaszolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!