Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Milyen másik fogamzásgátló...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen másik fogamzásgátló módszert ismertek?

Figyelt kérdés

Barátnőmmel 2 éve vagyunk együtt én 21/f ő 17/L.

A szeretkezésközben nem használunk gumit, csak az elélvezés előtt kapom fel. Vagy többször előfordul hogy teljesen gumi nélkül csináljuk, két menet között megmosom a péniszem, szappanos vízzel, vagy csak ásványvízzel.

Azt hogy a behatolástól kezdve gumit használjak, nem add neki teljes élvezetett, pedig orálisan is felizgatom.

Hormon tablettát nem szedne rendszeresen, viszont hallottam hormonmentes fogamzásgátlóról, ez hatásos?

Vagy jó lenne az esemény utáni tabletta is. Ezt is nőgyógyász írja fel, vagy vény nélkül kapható? Mennyibe kerül?

Köszönöm ha válaszoltak erre a sok kérdésemre.

2010. aug. 14. 13:06
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
2010. aug. 15. 00:09
 32/34 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy védekezni kell. Eddig is védekeztünk csak hibásan, amint írtam mosdással (és ő is kimosdott) és gumival.

Arra szeretném rábeszélni, hogy menjen el orvoshoz de az anyja ezt is kifogásolja, úgy hogy titokba elmennék vele egy magánrendelésre.

2010. aug. 15. 08:05
 33/34 anonim ***** válasza:

Az a baj ,hogy sokan nem megfelelően használják a pharmatexet! Olvastam én is rosszakat de senki ne csodálkozzon ha aktus után teszi fel mikor elötte kell! A gyógyszernél is sokan panaszkodtak ,hogy teherbe estek...de miért? Azért mert sokszor elfeletik! Szóval én nem hiszek az ilyen mende mondákba! Nekem se a pharmatex krémmel se pedig a gyógyszerrel soha nem volt bajom! Mindig elolvasom a betegtájékoztatott és be is tartom azt!

De mindenkinek magának kell eldöntenie hogy mit akar/szeretne használni!

2010. aug. 16. 20:52
 34/34 anonim ***** válasza:

a pharmatexet össze se lehet hasonlitani a tabival. :)

amugy itt az orvos válasza a megszakitással kapcs.

[link]

2010. aug. 16. 22:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!